Ρόμπι Κιν για το ματς με Ολυμπιακό: «Θέλαμε αυτήν την κλήρωση κόντρα σε ελκυστικό αντίπαλο»

Ρόμπι Κιν

i

© PrtScr

Ρόμπι Κιν για το ματς με Ολυμπιακό: «Θέλαμε αυτήν την κλήρωση κόντρα σε ελκυστικό αντίπαλο»

Ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ρόμπι Κιν, κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο για τις επερχόμενες αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό.

Σε ρυθμούς Conference League κινούνται Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ολυμπιακός!

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν πρώτα στο Φάληρο την ερχόμενη (Πέμπτη 7/3, 19:45) για τη φάση των «16» της διοργάνωσης, ενώ η πρόκριση στα προημιτελικά θα κριθεί στη ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα.

Ενόψει και της πρώτης αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ Ρόμπι Κιν, κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο για τον αντίπαλο, δείχνοντας εντυπωσιασμένος από τις εμφανίσεις του το τελευταίο χρονικό διάστημα.

«Κάθε προπονητής και κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται σε τέτοια παιχνίδια. Θέλαμε μια κλήρωση απέναντι σε έναν καλό και ελκυστικό αντίπαλο και αυτό συνέβη. Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία για το ματς. Είναι μία μεγάλη στιγμή για εμάς στη διάρκεια της σεζόν», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στο Καραϊσκάκης για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο ο προπονητής της Μακάμπι, Ρόμπι Κιν

Ο τεχνικός των Ισραηλινών, Ρόμπι Κιν, βρέθηκε στο γήπεδο για το Ολυμπιακός - Βόλος και πήρε μια πρώτη γεύση από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ιρλανδός κόουτς τραβούσε σε μερικά σημεία φωτογραφίες και βίντεο το γήπεδο, την εξέδρα και το παιχνίδι, ίσως για να κρατήσει κάποια στοιχεία που θα τα χρειαστεί για την επερχόμενη αναμέτρηση.