Ζάχαβι: «Με ήθελε ο Ολυμπιακός, αλλά…»
i

© Intime

Ζάχαβι: «Με ήθελε ο Ολυμπιακός, αλλά…»

Γιάννης Λιβανός 14:22 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:41 - 03.03.2024

Το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού στο παρελθόν επιβεβαίωσε ο Εράν Ζάχαβι σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης των Πειραιωτών με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στους «16» του Europa Conference League.

Ο Ζάχαβι αποτελεί το μεγάλο αστέρι της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ένας παίκτης που έχει μεγάλη ικανότητα στο σκοράρισμα και το όνομα του έχει φιγουράρει στο παρελθόν στις μεταγραφικές λίστες ελληνικών ομάδων. Ο Ολυμπιακός μάλιστα είχε ενδιαφερθεί έντονα για τον παίκτη παλιότερα.

Ο Ισραηλινός επιθετικός έχει «πληγώσει» στο παρελθόν ελληνικές ομάδες και ιδίως τον Ολυμπιακό, με τη φανέλα της Αϊντχόφεν το 2021, πετυχαίνοντας μάλιστα κόντρα στους Πειραιώτες τέσσερα γκολ (από δύο σε Ολλανδία και Φάληρο).

Μετά τη νίκη της Μακάμπι Τελ Αβίβ επί της Μακάμπι Πέταχ Τίκβα, το Σάββατο (02/03), όπου ο Ζάχαβι είχε ένα γκολ και μία ασίστ, ο Ισραηλινός παίκτης παραχώρησε κάποιες δηλώσεις, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τους Πειραιώτες στους «16» του Europa Conference League, την προσεχή Πέμπτη (07/03, 19:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μεταξύ άλλων ο έμπειρος επιθετικός επιβεβαίωσε το φημολογούμενο παλαιότερο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για εκείνον εξηγώντας μάλιστα γιατί προτίμησε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ έναντι των «ερυθρολεύκων».

Στην Αθήνα ο Ρόμπι Κιν για να δει από κοντά τον Ολυμπιακό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:07 - 03.03.2024

Στην Αθήνα ο Ρόμπι Κιν για να δει από κοντά τον Ολυμπιακό

Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ρόμπι Κιν, θα βρίσκεται απόψε (19:30, 03/03) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να... κατασκοπεύσει τον Ολυμπιακό, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων για τους «16» του Europa Conference League, την ερχόμενη Πέμπτη (07/03).

Παρακάτω οι δηλώσεις του Ζάχαβι:

«Ναι, είναι αλήθεια πως με ήθελε ο Ολυμπιακός, αλλά προτίμησα την Μακάμπι Τελ Αβίβ», ανέφερε χαρακτηριστικά στο «one.co.il. Σε αυτή τη φάση της καριέρας μου κοιτάζω μόνο το επόμενο παιχνίδι και προσπαθώ να απολαύσω το ποδόσφαιρο, όσο περισσότερο γίνεται. Είναι προφανές πως περιμένω την ομάδα, αλλά αυτό που προέχει είναι το ματς με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη».