Στην Αθήνα ο Ρόμπι Κιν για να δει από κοντά τον Ολυμπιακό

Ρόμπι Κιν

i

PrtScr

Στην Αθήνα ο Ρόμπι Κιν για να δει από κοντά τον Ολυμπιακό

Γιάννης Λιβανός 12:07 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:12 - 03.03.2024

Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ρόμπι Κιν, θα βρίσκεται απόψε (19:30, 03/03) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να... κατασκοπεύσει τον Ολυμπιακό, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων για τους «16» του Europa Conference League, την ερχόμενη Πέμπτη (07/03).

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League απόψε (19:30, 03/03), αντιμετωπίζοντας τον Βόλο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», το οποίο αναμένεται να έχει ξανά μετά από πολύ καιρό κόσμο σε αγώνα πρωταθλήματος.

Ένας απρόσμενος επισκέπτης θα βρεθεί στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου. Ο λόγος για τον προπονητή της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ρόμπι Κιν.

Το συμπέρασμα που εύκολα συνάγεται από το παραπάνω είναι πως η παρουσία του Ιρλανδού τεχνικού των Ισραηλινών στο γήπεδο «Καραϊσκάκης», έχει να κάνει με την προσεχή ευρωπαϊκή αναμέτρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Ολυμπιακό, την ερχόμενη Πέμπτη (19:45) για τους «16» του Europa Conference League.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έπαιξε το Σάββατο (02/03) για το ισραηλινό πρωτάθλημα ενάντια στη Μακάμπι Πετάχ Τίκβα, την οποία και νίκησε εύκολα με 4-0, με τους Ζάχαβι, Πέρετς, Μίλσον και Κανικόφσκι να πετυχαίνουν τα γκολ.

Κάπως έτσι η ισραηλινή ομάδα συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία, με 55 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τη δεύτερη Μακάμπι Χάιφα.

Μετά το πέρας της χθεσινής αναμέτρησης, ο Ρόμπι Κιν δήλωσε: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι μεγάλο, το ξέρουμε αυτό. Είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για μας φέτος, με τους παίκτες και την ομάδα που έχει ο αντίπαλος. Θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε τα σπουδαία επιτεύγματα που έχουμε κάνει φέτος στην Ευρώπη».