Τώρα δεν έχει ροτέισον, έχει Μακάμπι!

Ολυμπιακός

i

©Intime

Τώρα δεν έχει ροτέισον, έχει Μακάμπι!

Διονύσης Βερβελές 11:09 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:09 - 03.03.2024

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δείχνει να μην έχει διάθεση για πολλές αλλαγές στο σημερινό ματς με το Βόλο…

Όπως συνηθίζει μέχρι τώρα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, έτσι έκανε και τώρα ενόψει του ματς που έχει ο Ολυμπιακός με το Βόλο για το πρωτάθλημα. Δεν έδειξε τίποτα αναφορικά με τη βασική του ενδεκάδα για το ματς της Super League. Ο Βάσκος τεχνικός ποτέ δεν ανοίγει τα χαρτιά του και αυτό το κάνει όπως έχουμε αναφέρει γιατί θέλει να έχει όλους τους παίκτες του στην... τσίτα και σε ετοιμότητα.

Βέβαια ο ίδιος στο δικό του μυαλό μαζί και με τους συνεργάτες του σχεδόν πάντα έχει κατασταλάξει για τους παίκτες που θα έχει στο αρχικό του σχήμα, όμως, από την άλλη δε θέλει να δείχνει τι σκέφτεται, ώστε αν χρειαστεί να κάνει την οποιαδήποτε αλλαγή θελήσει την τελευταία στιγμή.

Ενόψει του ματς με το Βόλο στο Καραϊσκάκη ο Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή του και μέσα σε αυτήν δεν έχει συμπεριλάβει τους βασικούς των δύο προηγούμενων αγώνων Ιμπόρα, Καμπράλ, τους τιμωρημένους Φορτούνη, Κίνι, αλλά και τον Ντόη.

Από εκεί και πέρα όμως αυτό το οποίο φάνηκε μέσα από τις προπονήσεις είναι πως δεν έχει σκοπό να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του και αυτό που πρόκειται να κάνει είναι να χρησιμοποιήσει επί της ουσίας τους βασικούς ποδοσφαιριστές. Διότι δεν είναι μόνο ο Βόλος που έχει να αντιμετωπίσει τώρα ο Ολυμπιακός, αλλά προετοιμάζεται και για τη συνέχεια και συγκεκριμένα για το πρώτο ματς, το οποίο είναι εντός έδρας, με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τους «16» του Conference League, την προσεχή Πέμπτη στο Καραϊσκάκη.

Γι’ αυτό και ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει σκοπό να κάνει κάποιο μεγάλο ροτέισον στην ενδεκάδα του, αφού έχει μπροστά του και τη Μακάμπι και θέλει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του. Άλλωστε στα προηγούμενα ματς με Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό έκανε ένα μεγάλο ροτέισον και έδωσε τις ανάσες που ήθελε σε αρκετούς από τους βασικούς ποδοσφαιριστές. Όπως επίσης τώρα για δεύτερο σερί ματς δεν έχει στα πλάνα του τον Φορτούνη, καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες, και είναι ένας από τους παίκτες που έδειχνε ότι χρειάζεται την ξεκούραση ενόψει της συνέχειας.