Με Άμπι αλλά χωρίς Φορτούνη κόντρα στον Βόλο ο Ολυμπιακός

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ/©Intime

Με Άμπι αλλά χωρίς Φορτούνη κόντρα στον Βόλο ο Ολυμπιακός

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:08 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:17 - 02.03.2024

Τον Νέλσον Άμπι συμπεριέλαβε στην αποστολή του ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Φορτούνη για το Ολυμπιακός - Βόλος.

Το φινάλε για την κανονική διάρκεια έφτασε και ο Ολυμπιακός θα δώσει την τελευταία μάχη της κανονικής περιόδου κόντρα στον Βόλο. Μάλιστα, στο πλευρό του θα έχει χιλιάδες οπαδούς, οι οποίοι επιστρέφουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» - όσον αφορά το πρωτάθλημα - έπειτα από σχεδόν τέσσερεις μήνες.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας του και σε αυτή θα υπάρχουν αρκετοί απόντες. Συγκεκριμένα εκτός τέθηκαν οι Κίνι και Φορτούνης που είναι τιμωρημένοι, ο Ζέλσον Μαρτίνς που τραυματίστηκε κόντρα στον Παναιτωλικό και θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδας, καθώς και οι Ανδρέας Ντόη, Βιθέντε Ιμπόρα, Ζοάο Καρβάλιο και Ζοβάνε Καμπράλ.

Απεναντίας, σε αυτή θα βρίσκεται ο νεαρός Νέλσον Άμπι, ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Παράλληλα, Όρτα, Κάρμο και Ροντινέι που είχαν μείνει για λόγους ξεκούρασης εκτός με τον Παναιτωλικό, καθώς και ο τιμωρημένος στο περασμένο ματς, Μπιανκόν, θα βρίσκονται κανονικά στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής (3/3, 19:30) απέναντι στον Βόλο ΝΠΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας για την κανονική διάρκεια αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (2/3), που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο προπονητής μας κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή.

Αυτή απαρτίζεται από τους εξής 21 ποδοσφαιριστές:

Αλεξανδρόπουλος, Μπιανκόν, Ορτέγκα, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Έσε, Όρτα, Ρέτσος, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Άμπι, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Βέζο, Στουρνάρας».