Με πολλές απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό ο Βόλος
i

© Intime

Με πολλές απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό ο Βόλος

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 17:30 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 02.03.2024

Γεμάτο είναι το απουσιολόγιο του Χρήστου Κόντη εν όψει της αναμέτρησης του Βόλου με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Το απόγευμα της Κυριακής (3/3, 19:30) ο Βόλος φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 26η -και τελευταία της κανονικής διάρκειας- αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Από τη μία οι «ερυθρόλευκοι» που μετρούν τέσσερις διαδοχικές νίκες και θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί, προκειμένου να παραμείνουν κοντά στην κορυφή και από την άλλη οι Θεσσαλοί, οι οποίοι προέρχονται από τη νίκη επί του ΟΦΗ και θα κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη.

Βέβαια το έργο τους κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι, με τις απουσίες να είναι ουκ ολίγες. Συγκεκριμένα, εκτός είναι οι τιμωρημένοι Καλογερόπουλος, Άλχο, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς και Γκαρσία, ενώ και οι Τρουιγιέ και Λούνα βρίσκονται επίσης στο απουσιολόγιο του Χρήστου Κόντη.

Έκαναν «φτερά» 25.000 εισιτήρια για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο - Κοντά στο sold out η αναμέτρηση με τη Μακάμπι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:50 - 01.03.2024

Έκαναν «φτερά» 25.000 εισιτήρια για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο - Κοντά στο sold out η αναμέτρηση με τη Μακάμπι

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού φαίνεται ότι κάνουν... φτερά τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Βόλο, την ίδια ώρα που η αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ αναμένεται να γίνει sold out.

Έτσι, η αποστολή του Βόλου αποτελείται από τους εξής: Κόβατς, Κόστιτς, Μύγας, Τάχατος, Σιέλης, Ασλανίδης, Ράσιτς, Λούνα, Καραγιάννης, Κίτσος, Μπαριέντος, Μπερτογλιο, Ντε Καμπς, Ολιβέρα, Κόμπα, Ποπέσκου, Ασεχνούν, Μωραΐτης.