Έκαναν «φτερά» 25.000 εισιτήρια για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο - Κοντά στο sold out η αναμέτρηση με τη Μακάμπι

Γ. Καραϊσκάκης

i

©intime

Έκαναν «φτερά» 25.000 εισιτήρια για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο - Κοντά στο sold out η αναμέτρηση με τη Μακάμπι

Δημήτρης Χούπης 19:50 - 01.03.2024

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού φαίνεται ότι κάνουν... φτερά τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Βόλο, την ίδια ώρα που η αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ αναμένεται να γίνει sold out.

Ο Ολυμπιακός αυτή την εβδομάδα έχει δύο σερί εντός έδρας παιχνίδια με τον κόσμο της ομάδας να αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών και στα δύο. Αρχικά την Κυριακή (3/3) οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον Βόλο και οι φίλοι της ομάδας έχουν κάνει... φτερά τα εισιτήρια.

Συγκεκριμένα έχουν φύγει ήδη 25.000 «μαγικά χαρτάκια», γεγονός που δείχνει τον ενθουσιασμό του κόσμου για την καλή εμφάνιση των τελευταίων αγώνων με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Αλλά και για τα playoffs που ξεκινάνε την επόμενη εβδομάδα.

Από την άλλη την Πέμπτη (7/3) ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Conference League. Σε αυτό το παιχνίδι όμως το sold out φαίνεται ότι είναι... τυπική διαδικασία.

Οι «ερυθρόλευκοι» με την άφιξη του Ισπανού προπονητή δεν έχουν ακόμα ήττα σε πέντε αγώνες. Μάλιστα σε αυτούς τους αγώνες ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει δέκα γκολ, ενώ έχει δεχτεί μόλις τρία. Από τις πέντε νίκες, οι δύο είναι με τη Φερεντσβάρος και η μία είναι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.