Κίνδυνος να χάσουν την πρεμιέρα των playoffs πέντε παίκτες στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός

i

Ολυμπιακός/©Intime

Κίνδυνος να χάσουν την πρεμιέρα των playoffs πέντε παίκτες στον Ολυμπιακό

Γιάννης Λιβανός • 09:26 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:40 - 23.05.2024

Ένας μικρός πονοκέφαλος επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού, αφού πέντε παίκτες της ομάδας βρίσκονται στο όριο καρτών και αν δεχθούν μία ακόμη στο προσεχές παιχνίδι με τον Βόλο (03/03), θα χάσουν τον πρώτο αγώνα των playoffs.

Χωρίς τον αρχηγό του, Κώστα Φορτούνη και τον Κίνι θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός απέναντι στον Βόλο, την προσεχή Κυριακή (03/03, 19:30), αγώνα με τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» ολοκληρώνουν την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας μέσος και ο Ισπανός δεξιός οπισθοφύλακας αποφασίστηκε από τον Μεντιλίμπαρ και το επιτελείο του να εκτίσουν την ποινή τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι ενάντια στην ομάδα της Μαγνησίας. Ωστόσο στα πλάνα του Βάσκου προπονητή επανέρχεται ο Ροντινέι.

Πέντε παίκτες των «ερυθρολεύκων» πάντως θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικοί σε περίπτωση που αγωνιστούν απέναντι στον Βόλο. Ο λόγος για τους Πασχαλάκη, Ρέτσο, Κάρμο, Έσε και Ναβάρο.

Οι παραπάνω πέντε ποδοσφαιριστές λοιπόν βρίσκονται στο όριο καρτών, επομένως αν «κιτρινιστούν» κόντρα στους Θεσσαλούς, θα χρειαστεί να απουσιάσουν από την πρεμιέρα των playoffs, για να εκτίσουν την τιμωρία τους.

Κάπως έτσι λοιπόν μένει να φανεί αν ο Μεντιλίμπαρ θελήσει να «προφυλάξει» κάποιον ή κάποιους από τους πέντε προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές προκειμένου να τους έχει στη διάθεση του για την έναρξη των των αγώνων κατάταξης.