Ο Ζέλσον έκανε τη διαφορά, αλλά την… πάτησε και πάλι

Ζέλσον Μαρτίνς

i

©intime

Ο Ζέλσον έκανε τη διαφορά, αλλά την… πάτησε και πάλι

Διονύσης Βερβελές 21:25 - 29.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:49 - 29.02.2024

Τρεις εβδομάδες εκτός δράσης ο εξτρέμ των «ερυθρολεύκων»

Νωρίς έκανε τις αλλαγές και πάλι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο ματς που είχε ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Η ομάδα του ήταν πίσω στο σκορ και στο 59' αποφάσισε να προχωρήσει σε τρεις μαζεμένες αλλαγές.  Μία απ' αυτή ήταν και η είσοδος του Ζέλσον Μάρτινς στη θέση του Ιμπόρα. Ο Πορτογάλος πήρε τη θέση του στα πλάγια της επίθεσης των «ερυθρόλευκων» και αμέσως έκανε τη διαφορά στον αγωνιστικό χώρο.

Είναι ποδοσφαιριστής με ποιότητα ο Μάρτινς και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Για ένα διάστημα μάλιστα μέχρι ο Ποντένσε να πάρει... μπροστά, όταν δηλαδή ήταν στον πάγκο ο Κάρλος Καρβαλιάλ, ο Μάρτινς μπορεί να ήταν και ό,τι ποιοτικότερο είχε να εμφανίσει ο Ολυμπιακός εκείνη την περίοδο.

Έτσι και στο Αγρίνιο μπήκε ως αλλαγή και αμέσως πήρε πρωτοβουλίες μέσα στο γήπεδο. Πήρε την μπάλα στα πόδια του και δημιούργησε προβλήματα στον αντίπαλο του Ολυμπιακού. Έτσι ήρθε και το γκολ 72', το οποίο μπορεί να χρεώθηκε στον Τορεχόν ως αυτογκόλ, αλλά από το πόδι του Μάρτινς έφυγε η μπάλα και βρήκε στον παίκτη του Παναιτωλικού για να καταλήξει στα δίχτυα για το 1-1.

Ένας νέος τραυματισμός

Το άσχημο, όμως, ήρθε λίγα λεπτά αργότερα, όταν ο έμπειρος εξτρέμ των «ερυθρόλευκων» μετά από δύο ντρίμπλες που έκανε στο χώρο του κέντρου κατάλαβε αμέσως τον τραυματισμό του. Τον «τράβηξε» το πόδι του, ένιωσε τον πόνο της θλάσης, όπως είπε και ο Μεντιλίμπαρ στις δηλώσεις του.

Αυτό είναι και το κακό με τον Μαρτίνς στην αναμέτρηση, το γεγονός ότι αποκόμισε μία νέα θλάση και όπως είπε ο Βάσκος προπονητής στο ίδιο σημείο που είχε και την προηγούμενη. Ο παίκτης κατάλαβε αμέσως τι συμβαίνει και για αυτό ξέσπασε και σε κλάματα.

Δεν ήταν εύκολο για τον ίδιο, να επιστρέφει μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας λόγω θλάσης, να μπαίνει στο γήπεδο και να δείχνει πως αισθάνεται καλά και να επιστρέφει στη δράση επί της ουσίας με γκολ και αμέσως να αναγκάζεται να μείνει και πάλι έξω από το γήπεδο λόγω τραυματισμού.

Έτσι σήμερα ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασής του που τον θέλει τρεις εβδομάδες εκτός δράσης. Ο Μαρτίνς ήταν εκτός λίστας για την Ευρώπη και θα χάσει τα πρώτα ματς των πλέι οφ λογικά. Η κατάστασή του πάντως, θα επανεκτιμάται από ημέρα σε ημέρα.