Ίσο φαβορί με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός για την κορυφή: Οι αποδόσεις των στοιχηματικών μετά την απόφαση του CAS

Ίσο φαβορί με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός για την κορυφή: Οι αποδόσεις των στοιχηματικών μετά την απόφαση του CAS

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:15 - 29.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:36 - 29.02.2024

Αλλαγή στα φαβορί για την κατάκτηση της Stoixman Super League έφερε ο βαθμός που πήρε πίσω ο Ολυμπιακός από τον CAS, για την υπόθεση του Χουάνκαρ.

Έναν υπερπολύτιμο βαθμό πήρε πίσω ο Ολυμπιακός από τον CAS, με το διεθνές δικαστήριο να γνωστοποιεί την απόφασή του για την υπόθεση του Χουάνκαρ. Σύμφωνα με αυτή, οι Πειραιώτες ναι μεν χάνουν το παιχνίδι εναντίον του Παναθηναϊκού στα χαρτιά με 0-3, εντούτοις παίρνουν πίσω το -1 που τους είχε επιβληθεί.

Η απόφαση αυτή άλλαξε τις ισορροπίες στη βαθμολογία της Stoiximan Super League, με τον Ολυμπιακό πλέον να είναι στο -4 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, στο -3 από τον ΠΑΟΚ και στο -1 από τον Παναθηναϊκό. Αυτό έφερε αλλαγή και στις στοιχηματικές αποδόσεις, όσον αφορά τον πρωταθλητή της σεζόν 2023-24. Συγκεκριμένα, μετά την απόφαση του CAS, οι Πειραιώτες ανέβηκαν περαιτέρω στην ιεραρχία των πιθανών κατακτητών, αφού πλέον είναι ισότιμος διεκδικητής με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Τη δεδομένη στιγμή, τόσο οι «ερυθρόλευκοι» όσο και οι «ασπρόμαυροι» έχουν απόδοση 4,5 προκειμένου να στεφθούν πρωταθλητές. Πρώτη στη σχετική λίστα βρίσκεται η ΑΕΚ - με απόδοση 2,05 - η οποία και καταλαμβάνει την κορυφή της Stoiximan Super League. Απεναντίας, το μεγαλύτερο αουτσάιντερ για κατάκτηση του τροπαίου είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μάλιστα έχασε μεγαλύτερο έδαφος μετά την απόφαση του CAS.

Πριν το απόγευμα της Πέμπτης, το «τριφύλλι» βρισκόταν στην τέταρτη θέση των φαβορί, με απόδοση 5,0. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός την ίδια ώρα είχε απόδοση 4,75. Εντούτοις, μετά την επιστροφή του βαθμού στους «ερυθρόλευκους», η ομάδα του Τερίμ πλέον έχει απόδοση 6,00. Για την ιστορία, Άρης και Λαμία, παρά το γεγονός πως βρίσκονται στα playoffs, δεν είναι διαθέσιμοι για στοιχηματισμό, αφού η απόστασή τους από την πρώτη θέση είναι πολύ μεγάλη.