Η βαθμολογία μετά την απόφαση του CAS για τον Ολυμπιακό

Η βαθμολογία μετά την απόφαση του CAS για τον Ολυμπιακό

Sportal newsroom 17:36 - 29.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:42 - 29.02.2024

Ο Ολυμπιακός μετά την επιστροφή του ενός βαθμού από το CAS για την υπόθεση του τραυματισμού του Χουάνκαρ στο ντέρμπι αιωνίων με τον Παναθηναϊκό, βρίσκεται στους 4 βαθμούς από την κορυφή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός παίρνει πίσω τον έναν βαθμό που του αφαιρέθηκε για τον τραυματισμό του Χουάνκαρ.

Ο Παναθηναϊκός θυμίζουμε ότι κέρδισε την υπόθεση στα ελληνικά δικαστήρια. Το ματς το πήραν οι πράσινοι με 3-0 στα χαρτιά κι αφαιρέθηκε ένας βαθμός από τους «ερυθρόλευκους».

Οι Πειραιώτες αποφάσισαν να προσφύγουν στο CAS και αυτό σήμερα διατήρησε την απόφαση των ελληνικών δικαστηρίων να πάρει τον αγώνα ο Παναθηναϊκός, αλλά αποφάσισε την επιστροφή του ενός βαθμού. Έτσι, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μείωσε την απόσταση από την κορυφή στους 4 βαθμούς και μπήκε ακόμα πιο δυνατά στο κόλπο του τίτλου. Η διαφορά με το «τριφύλλι», μάλιστα, μειώθηκε στον έναν βαθμό.

Βγήκε η απόφαση του CAS: Μηδενισμός και επιστροφή ενός βαθμού στον Ολυμπιακό για την κροτίδα στον Χουάνκαρ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:25 - 29.02.2024

Βγήκε η απόφαση του CAS: Μηδενισμός και επιστροφή ενός βαθμού στον Ολυμπιακό για την κροτίδα στον Χουάνκαρ

Έπειτα από πολλούς μήνες, ο Ολυμπιακός έμαθε την απόφαση του CAS για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το διεθνές δικαστήριο επέβαλε μηδενισμό στον αγώνα για τους Πειραιώτες, εντούτοις του επέστρεψε τον έναν βαθμό για τα όσα συνέβησαν με τον Χουάνκαρ.

Αναλυτικά πως διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την απόφαση του CAS

ΑΕΚ 58

ΠΑΟΚ 57

Παναθηναϊκός 55

Ολυμπιακός 54

Άρης 41

Λαμία 34

Αστέρας Τρ. 31

Ατρόμητος 27

ΟΦΗ 24

Πανσερραϊκός 24

Βόλος 20

Παναιτωλικός 19

Κηφισιά 18

ΠΑΣ Γιάννινα 17