Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έρχεται ως πρωτοπόρος στο Φάληρο - Αφαιρέθηκε ένας βαθμός από τη Μακάμπι Χάιφα

Παίκτες Μακάμπι

i

© Intime

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έρχεται ως πρωτοπόρος στο Φάληρο - Αφαιρέθηκε ένας βαθμός από τη Μακάμπι Χάιφα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:36 - 05.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:37 - 05.03.2024

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής δίχως να... ιδρώσει, λίγο πριν την πρώτη μάχη με τον Ολυμπιακό.

Σε ρυθμούς Conference League κινούνται Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ολυμπιακός!

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν πρώτα στο Φάληρο την ερχόμενη (Πέμπτη 7/3, 19:45) για τη φάση των «16» της διοργάνωσης, ενώ η πρόκριση στα προημιτελικά θα κριθεί στη ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα.

Πριν από λίγες ώρες, η αντίπαλος των Πειραιωτών έμαθε τα... ευχάριστα σε ότι αφορά την κατάταξη στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ πλέον απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής δίχως να... ιδρώσει, καθώς όπως έγινε γνωστό από τη διοργανώτρια αρχή, αφαιρέθηκε ένας βαθμός από τη Μακάμπι Χάιφα για τα επεισόδια που έγιναν στο πρόσφατο μεταξύ τους ντέρμπι.

Οι «πράσινοι» έχουν πάθει πολλάκις τη ζημιά λόγω της συμπεριφοράς των φίλων της ομάδας κι αυτήν τη φορά την «πλήρωσαν» ξανά.

Ο Άγγλος Πόουσον σφυρίζει στο Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ
CONFERENCE LEAGUE

11:58 - 05.03.2024

Ο Άγγλος Πόουσον σφυρίζει στο Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ο Κρεγκ Πόουσον είναι ο διαιτητής που ορίστηκε από την UEFA για να σφυρίξει τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ που θα γίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη φάση των «16» του Europa Conference League.

Ως αποτέλεσμα, η πρωταθλήτρια του Ισραήλ έπεσε στους 54 βαθμούς και στη δεύτερη θέση, ενώ η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται στην κορυφή με έναν βαθμό παραπάνω. Αξίζει να σημειωθεί πως στο πρωτάθλημα του Ισραήλ απομένουν δύο αγωνιστικές για τη λήξη της κανονικής διάρκειας, με τη μάχη του τίτλου να αναμένεται... θρίλερ.