Ο Άγγλος Πόουσον σφυρίζει στο Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Γκρεγκ Πόουσον

i

©Intime

Ο Άγγλος Πόουσον σφυρίζει στο Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Στέλιος Βαρδάκης 11:58 - 05.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:04 - 05.03.2024

Ο Κρεγκ Πόουσον είναι ο διαιτητής που ορίστηκε από την UEFA για να σφυρίξει τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ που θα γίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη φάση των «16» του Europa Conference League.

Έναν διαιτητή με έντονο ελληνικό παρελθόν όρισε η UEFA για να σφυρίξει το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ για τη φάση των «16» του Europa Conference League.

Ο λόγος για τον Άγγλο Γκρεγκ Πόουσον, ο οποίος έχει βρεθεί πολλάκις τα τελευταία χρόνια στο δρόμο των ελληνικών ομάδων. Στο VAR θα είναι ο Κρις Κάβανο με βοηθό τον Τζάρεντ Γκάβαν Τζίλετ, ενώ επόπτες θα είναι οι Σάιμον Μπένετ και Ίαν Χάσιν, όλοι τους Άγγλοι.

Ο Πόουσον φέρνει στις ελληνικές ομάδες ευχάριστες αναμνήσεις τη φετινή σεζόν, καθώς έχει βρεθεί στην Ελλάδα δύο φορές αυτή τη χρονιά, στην νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Βιγιαρεάλ (2-0) για τους ομίλους του Europa League, και στην ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Άγιαξ (1-1) στην OPAP Arena» επίσης για τους ομίλους του Europa League.

Ο Άγγλος ρέφερι έχει επίσης, διευθύνει δύο φορές ματς του Ολυμπιακού στην Ευρώπη με απολογισμό δύο ισοπαλίες, μία κόντρα στην Ντινάμο Κιέβου (2-2) το 2019 και άλλη μία κόντρα την Κάραμπαγκ (0-0) το 2022.

Σε αυτό το γήπεδο θα έπαιζε ο Ολυμπιακός αν δεν υπήρχε ο πόλεμος στο Ισραήλ
CONFERENCE LEAGUE

20:18 - 26.02.2024

Σε αυτό το γήπεδο θα έπαιζε ο Ολυμπιακός αν δεν υπήρχε ο πόλεμος στο Ισραήλ

Ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στη Τόπολα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Σε ποιο γήπεδο όμως θα αντιμετώπιζε τους Ισραηλινούς αν δεν υπήρχε ο πόλεμος με τη Χαμάς;

Βέβαια ήταν και στο ματς του Άγιαξ κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Champions League με τον Δικέφαλο του Βορρά να ηττάται με 3-2 έχοντας πολλά παράπονα από τη διαιτησία αφού είχαν δοθεί 3 πέναλτι υπέρ του Αίαντα.

Τέλος, έχει διευθύνει και ματς της Stoiximan Super League, το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ για τα περσινά playoffs, όπου είχε έρθει ισόπαλο 1-1.