Κατάμεστο το Καραϊσκάκης για το ματς με τη Μακάμπι: Ανακοίνωσε sold out ο Ολυμπιακός
i

©intime

Κατάμεστο το Καραϊσκάκης για το ματς με τη Μακάμπι: Ανακοίνωσε sold out ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Χούπης 22:55 - 05.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:01 - 05.03.2024

Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό ότι ο κόσμος των «ερυθρολεύκων» θα γεμίσει το Καραϊσκάκης για τον αγώνα με τη Μακάμπι για το πρώτο ματς της φάσης των «16» του Conference League.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Γ. Καραϊσκάκης για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «16» του Conference League. Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν ανακοίνωσαν ότι ο αγώνας θα είναι sold out. Ο κόσμος της ελληνικής ομάδας για δεύτερο σερί παιχνίδι έδειξε ότι είναι δίπλα στον σύλλογο, αφού και στην αναμέτρηση με τον Βόλο είχαν κοπεί περίπου 25.000 εισιτήρια.

Ανάμεσα στους φίλους των «ερυθρολεύκων», θα βρίσκονται και οπαδοί των Ισραηλινών, οι οποίοι θα έχουν δυναμική παρουσία. Συγκεκριμένα περίπου 1.500 οπαδοί της Μακάμπι θα βρεθούν στις εξέδρες του Καραϊσκάκης για να παρακολουθήσουν από κοντά στην αγαπημένη τους ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή των ισραηλινών θα φτάσει στην Ελλάδα αύριο (6/3) και καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στη χώρα μας θα υπάρχει ισχυρή αστυνόμευση τόσο στο ξενοδοχείο, που θα μένει η ομάδα όσο και στο γήπεδο.

Ρόμπι Κιν για το ματς με Ολυμπιακό: «Θέλαμε αυτήν την κλήρωση κόντρα σε ελκυστικό αντίπαλο»

Σε δηλώσεις που έκανε ο προπονητής των Ισραηλινών, Ρόμπι Κιν, σχολίασε ότι ήθελε μια τέτοια κλήρωση με έναν ελκυστικό αντίπαλο.

«Κάθε προπονητής και κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται σε τέτοια παιχνίδια. Θέλαμε μια κλήρωση απέναντι σε έναν καλό και ελκυστικό αντίπαλο και αυτό συνέβη. Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία για το ματς. Είναι μία μεγάλη στιγμή για εμάς στη διάρκεια της σεζόν», ήταν τα λόγια του Ιρλανδού.