Απόφαση ελήφθη: Αυτό είναι το μέλλον των παιδιών που διέλυσαν την Μπάγερν Μονάχου

Νέοι Ολυμπιακού

i

Νέοι Ολυμπιακού/©Intime

Απόφαση ελήφθη: Αυτό είναι το μέλλον των παιδιών που διέλυσαν την Μπάγερν Μονάχου

Διονύσης Βερβελές 08:43 - 13.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:49 - 13.03.2024

Ο Ολυμπιακός δεν περίμενε να φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά της Ευρώπης για το μέλλον τους…

Τεράστια επιτυχία σημείωσε ο Ολυμπιακός σε επίπεδο Νέων, με τους μικρούς να παίρνουν μία μεγάλη πρόκριση για τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, νικώντας την Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία με 1-3. Σε ένα ματς στο οποίο έδειξαν πολλά πράγματα από το ταλέντο τους και την ικανότητά τους.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δεν περίμενε να φτάσει η ομάδα των Κ19 μέχρι το Final 4 της διοργάνωσης, αλλά έχει ήδη πάρει την απόφασή του για τα παιδιά της ομάδας. Φυσικά όχι για όλους τους ποδοσφαιριστές που είναι στο τμήμα, αφού είναι λογικό πως δε γίνεται να προωθηθούν όλοι στην πρώτη ομάδα, αλλά για κάποια από τα βασικά στελέχη των «ερυθρόλευκων» Νέων.

Ανεξαρτήτου ποιος θα είναι ο προπονητής το καλοκαίρι, από τη διοίκηση έχουν αποφασίσει να στηρίξουν τα παιδιά αυτά, έτσι ώστε να ενισχυθεί και το ελληνικό στοιχείο στον Ολυμπιακό. Μία απόφαση την οποία έχουν πάρει οι «ερυθρόλευκοι» από πριν τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Αυτό γιατί θέλει η διοίκηση να δει και αυτό το μοντέλο, να προωθήσει δηλαδή παιδιά από την ακαδημία και να προσπαθήσει να «χτίσει» την ομάδα με ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Πάντα ο Ολυμπιακός είχε στο πλάνο του παίκτες της ακαδημίας, όμως τα τελευταία χρόνια είχε πάει κάπως πίσω το συγκεκριμένο σχέδιο. Ο Ντόη είναι ένα από τα παιδιά της ακαδημίας που έχει προχωρήσει και έπαιξε στην πρώτη ομάδα, όμως πριν από τον Ντόη είχε καιρό να «βγάλει» παίκτη ο σύλλογος.

Τώρα, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάρει την απόφαση να δώσουν το καλοκαίρι την ευκαιρία σε παιδιά να ακολουθήσουν την προετοιμασία της πρώτης ομάδας και φυσικά από εκεί και πέρα όπως γίνεται και τώρα, να προωθηθούν και άλλα παιδιά στη δεύτερη ομάδα. Εκεί άλλωστε που ήδη αγωνίζονται και μάλιστα ως βασικοί οι Κουτσίδης, Μουζακίτης, Παπακανέλλος, Χ. Κωστούλας.

Αντώνης Παπακανέλλος: Ποιος είναι ο 18χρονος του Ολυμπιακού που χάζεψε όλη την Μπάγερν Μονάχου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:47 - 12.03.2024

Αντώνης Παπακανέλλος: Ποιος είναι ο 18χρονος του Ολυμπιακού που χάζεψε όλη την Μπάγερν Μονάχου

Ο Αντώνης Παπακανέλλος «συστήθηκε» στον κόσμο με ένα απίστευτο γκολ απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού για τα προημιτελικά του Youth League. Ποιος είναι όμως ο 18χρονος χαφ που εντυπωσιάζει με τη φανέλα των ερυθρολεύκων;

Παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται και με τους Νέους στην Ευρώπη και παράλληλα πρωταγωνιστούν και στη δεύτερη ομάδα και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Αποφασισμένος, λοιπόν, ο Ολυμπιακός να στηρίξει τα παιδιά του, όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη!