Ολυμπιακός: Με Ρέαμπτσιουκ και χωρίς Μαρσέλο κόντρα στον ΟΦΗ
i

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ / © Intime

Ολυμπιακός: Με Ρέαμπτσιουκ και χωρίς Μαρσέλο κόντρα στον ΟΦΗ

Διονύσης Βερβελές 21:00 - 28.01.2023 / Ανανεώθηκε: 21:03 - 28.01.2023

Ρέαμπτσιουκ, Σισέ και Ρέτσος συμπεριλήφθηκαν στα πλάνα του Μίτσελ για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Εκτός ο τιμωρημένος Ντόη και για λόγους τακτικής ο Μαρσέλο. Αναλυτικά η αποστολή.

Την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ΟΦΗ ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός, με προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Κυριακή (29/1, 16:00) τους Κρητικούς και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την ισοπαλία τους στο Περιστέρι.

Εκπλήξεις δεν υπάρχουν στην 23μελη αποστολή που ανακοίνωσε ο Μίτσελ. Εκτός έμεινε για μια ακόμη φορά ο Μαρσέλο φυσικά, ενώ δεν υπολογίζει και τον τιμωρημένο Ντόη που αποβλήθηκε στον αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο τον Άρη, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην αποστολή είναι ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ που είναι καλύτερα από τις ενοχλήσεις που αντιμετώπισε μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο, με τον Μίτσελ να καλείται να αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει ή θα δώσει φανέλα βασικού στον Ραμόν που θα παίξει για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Βλέπουμε επίσης πως στο κέντρο της άμυνας, επιστρέφει στην αποστολή ο Παναγιώτης Ρέτσος. Και μένει να δούμε τι θα αποφασίσει ο Μίτσελ, με τον Σωκράτη να είναι ο ένας βασικός. Θα επαναφέρει τον Έλληνα στόπερ που ήταν εκτός για λίγες ημέρες με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ή θα δώσει φανέλα βασικού στον Σισέ που ως τώρα, πήρε χρόνο μόνο στα ματς Κυπέλλου.

Στην αποστολή είναι οι: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ροντινέι, Ανδρούτσος, Ραμόν, Ρέαμπτσιουκ, Βρουσάι, Παπασταθόπουλος, Ρέτσος, Σισέ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μπουχαλάκης, Σαμασέκου, Μπιέλ, Χάμες, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί και Μπακαμπού.