«Ο Ολυμπιακός καταθέτει σύντομα πρόταση στον Τοβέν»
i

Φλοριάν Τοβέν/©Photo by Sylvain Lefevre/Getty Images/Ιdeal Images

«Ο Ολυμπιακός καταθέτει σύντομα πρόταση στον Τοβέν»

Sportal newsroom 15:47 - 28.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:50 - 28.01.2023

Σύμφωνα με την γαλλική Equipe, ο Ολυμπιακός θα καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον 30χρονο Γάλλο εξτρέμ, Φλοριάν Τοβέν.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζεται από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, σε σοβαρό βαθμό είναι αυτή του Φλοριάν Τοβέν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Τίγκρες και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση της νέας του ποδοσφαιρικής στέγης.

Μάλιστα, σύμφωνα με το νέο ρεπορτάζ της Equipe, οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν να ασχολούνται πιο έντονα με την περίπτωση του 30χρονου Γάλλου. Οπως τονίζεται, ο Ολυμπιακός πρόκειται να καταθέσει επίσημη πρόταση συνεργασίας στον πρώην ποδοσφαιριστή της Μαρσέιγ, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Ζοζέ Ανιγκό και έχει συνεργαστεί με τον Μίτσελ. Ο Ανιγκό επίσης, είχε παίξει κομβικό ρόλο στις περιπτώσεις των Ματιέ Βαλμπουενά και Γιαν Εμβιλά.

Φλοριάν Τοβέν: Ενα παιδί που προσπαθεί να αναγεννηθεί από τις στάχτες του (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:15 - 28.01.2023

Φλοριάν Τοβέν: Ενα παιδί που προσπαθεί να αναγεννηθεί από τις στάχτες του (vids)

Ο Φλοριάν Τοβέν είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην καριέρα του. Οι τραυματισμοί και οι «κακές γλώσσες» όμως δεν τον επηρέασαν και κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Να πρωταγωνιστήσει στο ποδόσφαιρο...

Οι Γάλλοι αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός θα κατατεθεί πρόταση μέσα στις επόμενες ημέρες, την ώρα που αρκετές ομάδες τον έχουν στο στόχαστρό τους, τόσο από την Ευρώπη όσο κι από το MLS.

Ο Φλοριάν Τοβέν είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην καριέρα του. Οι τραυματισμοί και οι «κακές γλώσσες» όμως δεν τον επηρέασαν και κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Να πρωταγωνιστήσει στο ποδόσφαιρο. 

Με τη φανέλα της Μαρσέιγ κατέγραψε 281 αγώνες με απολογισμό 86 γκολ και 61 ασίστ. Με την Μπαστιά μέτρησε 51 ματς, 10 γκολ, και τέσσερις ασίστ, ενώ με τη Νιουκάστλ είχε 16 ματς, ένα γκολ, και τρεις ασίστ. Με το εθνόσημο στο στήθος ο 30χρονος Γάλλος εξτρέμ είχε 10 συμμετοχές, ένα γκολ και τρεις ασίστ.