Με στόχο να «μπλοκάρει» τη Φερεντσβάρος

Ο Μασούρας και ο Γιόβετιτς στο Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα

i

© Intime

Με στόχο να «μπλοκάρει» τη Φερεντσβάρος

Διονύσης Βερβελές 09:15 - 13.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:16 - 13.02.2024

Ο Μεντιλίμπαρ αναλύει ήδη τους Ούγγρους και προσαρμόζει δεδομένα…

Έχει πιάσει δουλειά για τα καλά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, περνάει ήδη πολλές ώρες στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και βάζει μπροστά για τα καλά το ματς της Πέμπτης με αντίπαλο την Φερεντσβάρος. Ο Βάσκος προπονητής έχει ήδη εικόνα για τους Ούγγρους, είδε και τον αγώνα του Σαββάτου με την Ντέμπρετσεν και τη νίκη που ήρθε δύσκολα (2-1) για την ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, εκτιμά την αντίπαλο και αναγνωρίζει κάτι. Ότι έχει στόφα ομάδας που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα, είναι αήττητη άλλωστε φέτος στην Ευρώπη και μακριά από το σπίτι της, βγάζει μια ξεχωριστή δυναμική.

Ο Μεντιλίμπαρ προφανώς και δεν θα πάει με τα… νερά του Στάνκοβιτς. Σίγουρα θέλει να τον εκπλήξει, αλλά βασικός του στόχος, είναι να «μπλοκάρει» τα ατού των Ούγγρων. Ο Βάργκα στην επίθεση δείχνει φορ να σε… τελειώσει, αλλά ο Μεντιλίμπαρ βλέπει και… πίσω τι γίνεται. Είδε και αδυναμίες στην Φερεντσβάρος, αποτυπώθηκαν και στο ματς με την Ντέμπρετσεν. Κι επειδή ο Ολυμπιακός διαθέτει ποδοσφαιριστές με ποιότητα, θα κοιτάξει να «χτυπήσει» κι εκεί.

Προφανώς και δεν θα κριθούν όλα το βράδυ της Πέμπτης στο Καραϊσκάκη. Υπάρχει και ρεβάνς και αυτό θέλει να περάσει και ο κόουτς στους παίκτες του. Αν δεν πάρεις ένα καλύτερο αποτέλεσμα, δεν περνάς. Το έζησαν με τις δύο ισοπαλίες και τη διαδικασία στα πέναλτι με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας. Δεν το… φωνάζει ο Μεντιλίμπαρ που θα κάνει τις πρώτες του δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης, αλλά πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί, να κάνει μια καλή πορεία. Γι’ αυτό άλλωστε ανέλαβε την ομάδα, έχει κίνητρα και με οδηγό αυτά, θα κοιτάξει να κερδίσει τις εντυπώσεις για τα καλά. Όλοι στον Ολυμπιακό βλέπουν με καλό μάτι την πρώτη του εικόνα, αλλά και ο ίδιος γνωρίζει πως τα αποτελέσματα ή σε «φτιάχνουν» ή σε… εκθέτουν.