Κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός στους «16» του Conference League

Ολυμπιακός

i

Ολυμπιακός/©Intime

Κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός στους «16» του Conference League

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:18 - 23.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:15 - 23.02.2024

O Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη φάση των «16» του Europa Conference League, όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (23/2) στη Νιόν της Ελβετίας. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 7 Μαρτίου, στις 14 η ρεβάνς.

Το εμπόδιο της Μακάμπι Τελ Αβίβ θα κληθεί να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός προκειμένου να βρεθεί στην προημιτελική φάση του Europa Conference League, όπως προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας το μεσημέρι της Παρασκευής (23/2). Στην ίδια κληρωτίδα μπήκε φυσικά κι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Conference League:


Σερβέτ - Βικτόρια Πλζεν

Άγιαξ - Άστον Βίλα

Μόλντε - Μπριζ

Ουνιόν - Φενέρμπαχτσε

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - ΠΑΟΚ

Στουρμ - Λιλ

Μακάμπι Χάιφα - Φιορεντίνα

Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Τα πρώτα ματς της φάσης των «16» είναι προγραμματισμένα για τις 7 Μαρτίου, ενώ οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα, στις 14 του μήνα. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αρχικά και το δεύτερο ματς θα διεξαχθεί στην ουδέτερη έδρα του αντιπάλου του Ολυμπιακού. Οι ώρες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα από την UEFA κατόπιν συνεννόησης.

Η κλήρωση για τα προημιτελικά και το μετέπειτα «μονοπάτι» ως τον τελικό για γίνει στις 15 Μαρτίου . Ο τελικός είναι προγραμματισμένος στην «Opap Arena» στις 29 Μαΐου.