Ολυμπιακός: Με Χάμες στην αποστολή για Ατρόμητο
i

Χάμες / © Intime

Ολυμπιακός: Με Χάμες στην αποστολή για Ατρόμητο

Διονύσης Βερβελές 20:26 - 14.12.2022 / Ανανεώθηκε: 20:35 - 14.12.2022

Ο Κολομβιανός θα βρίσκεται στη διάθεση του Μίτσελ, που πήρε 22 παίκτες για το ματς με τον Ατρόμητο

Τις βάσεις για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να βάλει ο Ολυμπιακός που την Πέμπτη (15/12) στις 19:30 υποδέχεται τον Ατρόμητο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Κύπελλο Ελλάδος: Παναθηναϊκός - Βόλος και Ολυμπιακός - Ατρόμητος τα μοναδικά με VAR

Κύπελλο Ελλάδος: Παναθηναϊκός - Βόλος και Ολυμπιακός - Ατρόμητος τα μοναδικά με VAR

Ορίστηκαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Παναθηναϊκός - Βόλος και Ολυμπιακός - Ατρόμητος τα μοναδικά με χρήση VAR.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή με τους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει για την επιστροφή της ομάδας στις επίσημες υποχρεώσεις.

Ο Ισπανός τεχνικός πήρε μαζί του 22 παίκτες. Αυτοί είναι οι: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Κρίστινσον, Βρουσάι, Ανδρούτσος, Μαρσέλο, Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Καλογερόπουλος, Ρέτσος, Κασάμι, Εμβιλά, Σαμασέκου, Φορτούνης, Χάμες, Μασούρας, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Αγκιμπού Καμαρά,Ελ Αραμπί, Μπακαμπού.

Είναι αυτονόητο πως ο Μίτσελ αντιμετωπίζει το ματς με μεγάλη προσοχή. Δεν θέλει να μπει σε περιπέτειες και μετά τη μίνι προετοιμασία που έκανε η ομάδα στην Εστεπόνα της Ισπανίας, επιθυμεί να μπει με το δεξί. 

Με τον Ατρόμητο ο Ολυμπιακός συνάντησε δυσκολίες και στο πρωτάθλημα, παραδοσιακά δυσκολεύεται και ο Μίτσελ ξέρει πως αυτή τη στιγμή, η νίκη και με καλό σκορ είναι μονόδρομος. 

Ίσως και γιατί θα θέλει να κάνει την ανάλογη διαχείριση στη ρεβάνς που θα γίνει στο Περιστέρι τον Ιανουάριο του 2023. Από την αποστολή άλλωστε, προκύπτει το πως βλέπει το ματς, με την αίσθηση που υπάρχει και από τις σχετικές δοκιμές, πως η ενδεκάδα θα θυμίζει πολύ το φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. 

Στα ευχάριστα νέα, είναι η επιστροφή του Χάμες στην αποστολή. Ο Κολομβιανός είχε λείψει από το τελευταίο τεστ με την αγγλική ομάδα, επέστρεψε, όμως, στις προπονήσεις, συζήτησε με τον Μίτσελ και τίθεται στη διάθεσή του. Το πιθανότερο ωστόσο, είναι να βρίσκεται στον πάγκο και να μη ρισκάρει ο Μίτσελ.

Ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» άφησε εκτός αποστολής τους Μπόουλερ, Λάιντνερ, αλλά και τον τραυματία Μπουχαλάκη. Δεν υπολογίζονται ακόμη οι Σισέ, Κούντε που επέστρεψαν από το Μουντιάλ, αλλά και οι δύο Χουάνγκ που πήραν μεγαλύτερη άδεια.