Μέσα ο Ποντένσε και η έκπληξη με Γιόβετιτς

Ντανιέλ Ποντένσε

i

Ντανιέλ Ποντένσε/©Intime

Μέσα ο Ποντένσε και η έκπληξη με Γιόβετιτς

Διονύσης Βερβελές 13:03 - 12.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:04 - 12.12.2023

Ο Πορτογάλος εξτρέμ μπαίνει για την Μπάτσκα Τόπολα και διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα…

Ευχάριστα νέα περίμεναν τον Κάρλος Καρβαλιάλ, που είδε τον Ντανιέλ Ποντένσε να μπαίνει στις προπονήσεις και να υπολογίζεται κανονικά για τον αγώνα με την Μπάτσκα Τόπολα. Ο Πορτογάλος εξτρέμ, αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την ομάδα στο Βόλο

Είχε δεχθεί ένα χτύπημα στον αγώνα με την Φράιμπουργκ όταν κι έγινε αλλαγή, έχασε αρκετές προπονήσεις και τώρα, βρίσκει με την επιστροφή του και έναν άλλον προπονητή στον πάγκο. Ο Καρβαλιάλ πήρε τη θέση του Μαρτίνεθ και δεδομένα, «ποντάρει» πολλά πάνω στον Ποντένσε. Είναι συμπατριώτης του, τον εκτιμά και περιμένει να δει από αυτόν ένα καλό πρόσωπο στη δύσκολη συνέχεια.

Η επιστροφή του Ποντένσε άλλωστε, τον φέρνει ακόμη και σε θέση να διεκδικεί φανέλα βασικού, παρότι έχασε έδαφος. Ο Καρβαλιάλ θα αποφασίσει και γι’ αυτό, την ώρα που στην επίθεση, έχει και μια ευχάριστη έκπληξη. Ο Στέφαν Γιόβετιτς που είχε υποστεί θλάση, ήταν καλύτερα τις τελευταίες ημέρες και δείχνει κι αυτός έτοιμος να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Έστω και ως εναλλακτική λύση, καθώς έχει χάσει πολλές προπονήσεις και δεδομένα ο Ελ Κααμπί είναι το φαβορί για να είναι βασικός.

Εδώ, να σημειώσουμε πως ο Μαροκινός επιθετικός, θα απουσιάσει το επόμενο διάστημα καθώς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα κληθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του, για το Κόπα Άφρικα. Αυτό συνεπάγεται ότι αρχές Ιανουαρίου του 2024 θα φύγει και θα χάσει ματς, όπως με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, αλλά και τα δύο με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας. Αυτό που «καίει» τώρα τον Καρβαλιάλ, είναι η ομάδα να πετύχει το στόχο της το βράδυ της Πέμπτης στο Καραϊσκάκη και να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση και το Conference League.