Το μήνυμα του Μαρινάκη για τα γενέθλια του Ολυμπιακού: «Στιγμές της δόξας σου, χαρές δικές μας»

Βαγγέλης Μαρινάκης

i

©intime

Το μήνυμα του Μαρινάκη για τα γενέθλια του Ολυμπιακού: «Στιγμές της δόξας σου, χαρές δικές μας»

Θάνος Λυμπερόπουλος • 10:00 - 10.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το δικό του μήνυμα για τα 98α γενέθλια του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε τις δικιές του ευχές για τα 98α γενέθλια της ομάδας του. O ιδιοκτήτης των «ερυθρόλευκων» έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός πλέον γιγαντώνεται και αποτελεί μια παγκόσμια αθλητική δύναμη, κάτι που σημαίνει πως η προσπάθεια να γράφονται νέες χρυσές σελίδες στο βιβλίο του συλλόγου δεν θα σταματήσουν.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«98 ολόκληρα χρόνια θριάμβων και δόξας που δημιούργησαν μια μεγαλειώδη αθλητική ιστορία, ένα ΘΡΥΛΟ των σπορ και μια οικογένεια εκατομμυρίων φιλάθλων που κυματίζουν υπερήφανα καθημερινά την Ερυθρόλευκη! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ συνεχίζει να γιγαντώνεται και να αποτελεί πλέον μια παγκόσμια αθλητική δύναμη. 

Ταυτόχρονα, ανοίγει τη μεγάλη του αγκαλιά για όσους το έχουν ανάγκη επιστρέφοντας την αγάπη του κόσμου. Δε θα σταματήσουμε να προσπαθούμε να γράφουμε όλοι μαζί χρυσές σελίδες στο Θρυλικό βιβλίο της Ιστορίας μας. Με όραμα και σκληρή δουλειά θα συνεχίσουμε αλύγιστοι να μεταφέρουμε την σημαία μας διαρκώς ψηλότερα. Στιγμές της δόξας σου, χαρές δικές μας. 

Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!»