Μονόδρομος το «διπλό» στη Σερβία για τον Ολυμπιακό

Αγιούμπ Ελ Κααμπί

i

Αγιούμπ Ελ Κααμπί/©Intime

Μονόδρομος το «διπλό» στη Σερβία για τον Ολυμπιακό

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:52 - 05.10.2023 / Ανανεώθηκε: 08:52 - 05.10.2023

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (19:45,Cosmote sport 4) την Μπάτσκα Τόπολα στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Europa League.

Τη δεύτερη μάχη στους ομίλους του Europa League δίνει απόψε (05/10, 19:45, Cosmote Sport 4) ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπάτσκα Τόπολα κι αναζητά τους πρώτους της τρεις βαθμούς στη φετινή πορεία της στη διοργάνωση μετά την ήττα στο Φάληρο από την  Φράιμπουργκ στην πρεμιέρα. 

Ο Ισπανός κόουτς ήταν στην ευχάριστη θέση να δει τον Παναγιώτη Ρέτσο και τον Σαντιάγκο Έσε να επιστρέφουν στην αποστολή των Πειραιωτών, όμως εκτός έμειναν οι Βιθέντε Ιμπόρα, Νίκολας Φρέιρε και Γκουστάβο Σκάρπα.

«Πάντα υπάρχει μία υποχρέωση όταν είσαι ο Ολυμπιακός: Να κερδίζεις. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα είναι ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε ταπεινότητα και σύνεση. Είναι μικρό το περιθώριο των λαθών σε αυτό το επίπεδο. Πάντα στο ποδόσφαιρο υπάρχει η υποχρέωση να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Θέλουμε να κερδίσουμε. Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες για τη φετινή διοργάνωση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ για το αποψινό ματς. 

«Ο Ολυμπιακός έχει πολύ ποιότητα, παρακολουθήσαμε όλους τους αγώνες. Αν κοιτάξουμε την εμπειρία, τα τρόπαια, δεν πρέπει να βγούμε στο γήπεδο... Κάθε αγώνας είναι 11 εναντίον 11, δεν μπορούμε να αγοράσουμε εμπειρία, τη συλλέγουμε τώρα. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, είναι επικίνδυνος με την μπάλα στην οργάνωση της επίθεσης, έχει πάντα την κατοχή της μπάλας, πολλές ενέργειες, σουτ στο τέρμα, παίκτες που δημιουργούν υπεραριθμίες στο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να τους κρατήσουμε μακριά από την εστία μας και να βρούμε μια ευκαιρία και ένα καλό αποτέλεσμα», τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των Σέρβων, Λάζετιτς.