Να δείξει άλλη εικόνα και να βρει ψυχολογία

Ολυμπιακός

i

Ολυμπιακός/©Intime

Να δείξει άλλη εικόνα και να βρει ψυχολογία

Διονύσης Βερβελές 09:02 - 10.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:34 - 10.01.2024

Ο ξεκάθαρος διπλός στόχος του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο, στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό…

Μια ακόμη πρόκληση έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός που το βράδυ της Τετάρτης (10/1) δοκιμάζεται κόντρα στον Παναθηναϊκό, στην κεκλεισμένων των θυρών Λεωφόρο. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ γνωρίζει την πίεση. Μετά την πρεμιέρα του με την Μπάτσκα Τόπολα, εντός των συνόρων έχει… θέματα. Της νίκης στις Σέρρες, ακολούθησαν η ισοπαλία στο Περιστέρι, η ήττα στη Λαμία και η ήττα από την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Τώρα, δοκιμασία στη Λεωφόρο, χωρίς βέβαια να κρίνεται κάτι από το πρώτο ματς.

Η αλήθεια είναι πως με την εικόνα που έχει ο Ολυμπιακός, κανείς δεν μπορεί να τον εμπιστευθεί. Έχει χαθεί και η αυτοπεποίθηση μέσα στην ομάδα, ναι, θέμα συζήτησης η διαιτησία με την ΑΕΚ, αλλά και πολλά τα θέματα και η κακή αγωνιστικά εικόνα. Αυτή θέλουν να αλλάξουν οι «ερυθρόλευκοι», να δείξουν ένα άλλο πρόσωπο. Όχι μόνο για να μπουν βάσεις πρόκρισης, αλλά και για να γυρίσει η ψυχολογία κάπως. Τα αρνητικά αποτελέσματα είναι διαδοχικά και κινδυνεύουν να βγάλουν την ομάδα εκτός στόχων. Ήδη στο πρωτάθλημα έχει χαθεί σημαντικό έδαφος και είναι στο -8 από τον πρώτο Παναθηναϊκό και στο -6 από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Στο Κύπελλο, μπαίνει το βράδυ της Τετάρτης στη… μάχη και τον Φεβρουάριο, έχει την Φερεντσβάρος και τα δύο ματς για το Conference League.

Ο Καρβαλιάλ περιμένει από τους παίκτες του έτσι μια βελτίωση κόντρα στον Παναθηναϊκό, η ρεβάνς άλλωστε θα έρθει άμεσα, στις 17 του μήνα. Αλλαγές σκέφτεται να κάνει, να «φρεσκάρει» κάπως την ομάδα του. Βέβαια, από τη σκέψη στην πράξη, είναι μια άλλη υπόθεση, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός ως τώρα δεν έχει δείξει να πηγαίνει σε πολλές αλλαγές. Ακόμη και κατά τη διάρκεια του ματς, τις καθυστερεί. Μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ πάντως, έδειξε προβληματισμένος με τον αριστερό του μπακ, αλλά και την εικόνα στη μεσαία γραμμή. Γι’ αυτό, Ρίτσαρντς και Αλεξανδρόπουλος διεκδικούν θέση στην εντεκάδα…

Baladeros LIVE: «Χαμός» για τη διαιτησία στο Φάληρο, η «έκρηξη» Κούγια και η αντίδραση της ΑΕΚ