Αυτό το ποσό πήρε η Ρόμα από τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Σολμπάκεν

Όλα Σολμπάκεν

i

©PrtScr

Αυτό το ποσό πήρε η Ρόμα από τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Σολμπάκεν

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:00 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:00 - 09.01.2024

Ο δανεισμός του Σολμπάκεν από τη Ρόμα στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε πρόωρα, όμως οι Ιταλοί πήραν ένα μεγάλο ποσό για την εξάμηνη παρουσία του Νορβηγού στον Πειραιά.

Το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα τον Όλα Σολμπάκεν, ο οποίος έφτασε στη χώρα φέρνοντας μεγάλες προσδοκίες. Δυστυχώς για εκείνον αλλά και την ομάδα του Πειραιά, ο Νορβηγός δεν μπόρεσε ποτέ να αποδώσει τα αναμενόμενα και έτσι το τέλος του ήταν πρόωρο. 

Ο εξτρέμ θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν, στην ιαπωνική Ουράβα, η οποία και θα τον αποκτήσει επίσης με μορφή δανεισμού. Σύμφωνα με ΜΜΕ της Ιταλίας, αυτό που απομένει είναι το τυπικό σκέλος, αφού όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν συμφωνήσει.

Όσο για τον Ολυμπιακό, η αποχώρηση του Σολμπάκεν θα τον αναγκάσει να βγάλει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό από τα ταμεία του, για την παραμονή του επιθετικού στην Ελλάδα. Ειδικότερα, όπως αναφέρει η «Siamo La Roma», οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να πληρώσουν τους «τζαλορόσι» ένα ποσό κοντά στα 750 χιλ. ευρώ. 

Το ίδιο Μέσο τονίζει πως Ολυμπιακός και Ρόμα είχαν συμφωνήσει στο 1,5 εκατ. ευρώ, για διάστημα ενός χρόνου. Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο Νορβηγός έμεινε μόνο για έξι μήνες, τότε οι Πειραιώτες θα κληθούν να καταβάλουν τα μισά χρήματα για τον Σολμπάκεν

Με τους «ερυθρόλευκους» ο 25χρονος αγωνίστηκε σε οκτώ αναμετρήσεις, έχοντας συνολικά 304 λεπτά. Οι τρεις αφορούσαν το Europa League και οι πέντε το πρωτάθλημα, με τον Νορβηγό όμως να μη βρίσκει ούτε δίχτυα, ούτε ασίστ.