Η σειρά των μικρών: Η Κ19 του Ολυμπιακού έχει ραντεβού με την ιστορία κόντρα στη Ναντ

Οι παίκτες της Κ19 του Ολυμπιακού

i

© Intime

Η σειρά των μικρών: Η Κ19 του Ολυμπιακού έχει ραντεβού με την ιστορία κόντρα στη Ναντ

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:48 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:12 - 19.04.2024

Η Κ19 του Ολυμπιακού κοντράρεται με τη Ναντ στο final-4 του Youth League, με στόχο να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την Κ19 του Ολυμπιακού, που σε λίγες ώρες (19/4, 15:00) αντιμετωπίζει τη Ναντ, με φόντο τον πρώτο ημιτελικό του Youth League. 

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον τελικό της Δευτέρας (22/4) την Πόρτο ή τη Μίλαν που συγκρούονται το απόγευμα της ίδιας μέρας (19:00) στο ίδιο γήπεδο. 

Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου έχει ήδη πετύχει ένα ιστορικό επίτευγμα αφού πρόκειται για τον πρώτο ελληνικό σύλλογο που φτάνει σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης.

Λέτσε, Καμπάλα, Ίντερ, Λανς και Μπάγερν Μονάχου βρέθηκαν κατά σειρά στο διάβα των Πειραιωτών, αλλά υποκλίθηκαν στην ανωτερότητα τους.

Στα αγωνιστικά ο Έλληνας τεχνικός δεν θα υπολογίζει τους τραυματίες Δαρβίρα και Πλειώνη.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Άντζελο Σίνα, Αλέξανδρος Έξαρχος, Γιώργος Κουράκλης, Κωνσταντίνος Τανούλης, Νίκος Χρήστου, Αντώνης Δάμα, Κωνσταντίνος Κωστούλας, Βασίλης Πρεκατές, Ηλίας Παναγάκος, Γιάννης Ρολάκης, Θωμάς Αρσενίδης, Θεοφάνης Μπάκουλας, Θανάσης Κουτσογούλας, Χρήστος Μουζακίτης, Νεκτάριος Αλαφάκης, Νίκος Λώλης, Αργύρης Λιατσικούρας, Πασχάλης Τουφάκης, Χαράλαμπος Κωστούλας, Αντώνης Παπακανέλλος, Σταύρος Πνευμονίδης, Χρήστος Γατόπουλος, Αλέξανδρος Σούφκα. 

Από την άλλη πλευρά η Ναντ για να φτάσει στα ημιτελικά απέκλεισε τις Λεχ Πόζναν, Ελσίνκι, Σεβίλλη, Ζάλτσμπουργκ και Κοπεγχάγη, αν και στα τρία ζευγαρώματα από αυτά χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να πάρει την πρόκριση.

Ο Εσοσέ Μαφουμπί με τρία τέρματα αποτελεί τον κορυφαίο σκόρερ των Γάλλων, οι οποίοι είναι μια πολύ γρήγορη ομάδα, αλλά με πολλά κενά και προβλήματα αμυντικά.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ολυμπιακός (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Σίνα, Κ. Κωστούλας, Τανούλης, Πρεκατές, Κουτσογούλας, Αλαφάκης, Μουζακίτης, Μπάκουλας, Παπακανέλλος, Πνευμονίδης, Μπ. Κωστούλας

Ναντ (Στεφάν Μορό): Μαμπόν, Φιλίπ, Ζεζέ, Ντιγκάρ, Γκοτιέ, Ασουμανί, Νταβίντ, Λερού, Απουά, Μαφουμπί, Τουρέ