Συλαϊδόπουλος: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι, να γράψουμε ιστορία»

Συλαϊδόπουλος

i

Συλαϊδόπουλος/©Intime

Συλαϊδόπουλος: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι, να γράψουμε ιστορία»

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:23 - 17.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:14 - 24.05.2024

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος εν όψει του Final Four του Youth League.

Η Κ19 του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει το μεσημέρι της Παρασκευής (19/4, 15:00) τη Ναντ, με φόντο τα ημιτελικά του Final-4 του Youth League. 

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης, ο τεχνικός της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Πειραιωτών για το ιστορικό Final Four του Youth League, τονίζοντας πως οι νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν «μεγαλώσει» μέσα από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι τώρα στη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όταν βρίσκεσαι στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης είναι από μόνο του ένα μοναδικό επίτευγμα και είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που γινόμαστε η πρώτη ελληνική Ακαδημία που το καταφέρνει.

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι και μία τεράστια πρόκληση. Αλλά η μέχρι τώρα πορεία μας ως ομάδα έχει αποδείξει ότι είμαστε πρώτα απαιτητικοί με τον ίδιο μας τον εαυτό και ότι οι παίκτες μας έχουν “μεγαλώσει” μέσα από αυτού του είδους τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Αποκτώντας έναν ισχυρό χαρακτήρα ως ομάδα και ως άτομα, χαρακτήρα και νοοτροπία που θα χρειαστεί και θα συντροφεύει όσα από αυτά τα παιδιά καταφέρουν να φτάσουν και να αγωνιστούν σε ευρωπαϊκά παιχνίδια με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και αυτό ίσως να είναι το μεγαλύτερο κέρδος μας.

Όταν όμως σου δίνεται η ευκαιρία να γράψεις ιστορία, θα πρέπει να εξαντλείς όλα τα περιθώρια που διαθέτεις και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε, θέλοντας να συνδυάσουμε μία μεγάλη επιτυχία με την απαρχή του εορτασμού των 100 χρόνων της ιστορία του συλλόγου μας», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.