Στο Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που κατακτήσει το Youth League

Στο Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που κατακτήσει το Youth League

Δημήτρης Χούπης 21:39 - 19.04.2024

Οι νέοι του Ολυμπιακού σε περίπτωση που κατακτήσουν το Youth League, τότε θα παίξουν στο Διηπειρωτικό και η αντίπαλος θα είναι η Φλαμένγκο.

Οι νέοι του Ολυμπιακού συνεχίζουν να τρελαίνουν την Ευρώπη. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-1 στη διαδικασία των πέναλτι της Ναντ και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Youth League.

Εκεί θα βρουν απέναντί τους τη Μίλαν, η οποία κι αυτή μέσω των πέναλτι επικράτησε με 4-3 της Πόρτο και προκρίθηκαν στον τελικό. Ο οποίος θα γίνει τη Δευτέρα 22/4 στις 19:00. Σε περίπτωση λοιπόν που η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου σηκώσει την κούπα, τότε θα παίξει στο Διηπειρωτικό του 2024.

Συλαϊδόπουλος: «Περήφανοι όσοι είναι Ολυμπιακοί» - Η ατάκα για την εμφάνιση καριέρας του Τζολάκη στην Πόλη
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

18:55 - 19.04.2024

Συλαϊδόπουλος: «Περήφανοι όσοι είναι Ολυμπιακοί» - Η ατάκα για την εμφάνιση καριέρας του Τζολάκη στην Πόλη

Ο «αρχιτέκτονας» των Νέων του Ολυμπιακού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο για την σπουδαία πρόκριση της ομάδας στον τελικό του Youth League.

Αντίπαλος του Ολυμπιακού θα είναι η Φλαμένγκο, η οποία νίκησε στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες Κ20 την Μπόκα Τζούνιορς με 2-1 και κατέκτησαν το τρόπαιο.

Σίνα: «Ρώτησα τους προπονητές αν μπορώ να πάρω τον Τζολάκη τηλέφωνο»

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της πρόκρισης του Ολυμπιακού, ο τερματοφύλακας Άντζελο Σίνα αναφέρθηκε μετά το παιχνίδι στον Κωνσταντή Τζολάκη. Ο οποίος από τη μεριά του ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πρόκρισης των «ερυθρολεύκων» στα ημιτελικά του Conference League.

«Το έβλεπα το παιχνίδι και τις εκτελέσεις των πέναλτι. Ρώτησα τους προπονητές αν μπορούσα να τον πάρω ένα τηλέφωνο. Το τιμ και οι προπονητές μου προσπάθησαν με το χαρτάκι που μου έδωσαν και το σκάουτινγκ που έχουμε κάνει να τους μπερδέψουμε και βγήκε το σκάουτινγκ», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.