Τα συγχαρητήρια των ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακός για την πρόκριση των Νέων στον τελικό του Youth League

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού

i

© Intime

Τα συγχαρητήρια των ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακός για την πρόκριση των Νέων στον τελικό του Youth League

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:10 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:15 - 19.04.2024

Οι ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλαν το δικό τους μήνυμα μέσα από τα social media, για την πρόκριση της Κ19 του συλλόγου στον τελικό του Youth League.

Οι μικροί του Ολυμπιακού συνεχίζουν να τρελαίνουν την Ευρώπη!

Η Κ19 των Πειραιωτών κοντραρίστηκε με τη Ναντ και για 90 λεπτά έμεινε «άσφαιρη» (0-0) στον ημιτελικό του UEFA Youth League, με αποτέλεσμα το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης να κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί, οι ερυθρόλευκοι αποδείχτηκαν πιο εύστοχοι, ο νεαρός γκολκίπερ του Ολυμπιακού «ντύθηκε» Τζολάκης κι έτσι ήρθε αυτή η σπουδαία νίκη στη «ρώσικη ρουλέτα» (3-1).

Άντζελο Σίνα: Ο... Τζολάκης των μικρών του Ολυμπιακού και το «μαγικό» χαρτάκι που έλαβε πριν τη διαδικασία των πέναλτι! (vids)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

17:32 - 19.04.2024

Άντζελο Σίνα: Ο... Τζολάκης των μικρών του Ολυμπιακού και το «μαγικό» χαρτάκι που έλαβε πριν τη διαδικασία των πέναλτι! (vids)

Ο Άντζελο Σίνα «ντύθηκε» Τζολάκης και πρωταγωνίστησε στη διαδικασία των πέναλτι του ημιτελικού του UEFA Youth League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ναντ, με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να κλείσουν τη θέση τους στον τελικό της διοργάνωσης.

Με αφορμή αυτήν την εξέλιξη, λίγα λεπτά μετά τη λήξη της αναμέτρησης οι ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακός συνεχάρησαν την ομάδα του Συλαϊδόπουλου.

«Στον τελικό του UEFAYouthLeague τα λιοντάρια του Θρύλου μας! 𝚺𝚼𝚪𝚾𝚨𝚸𝚮𝚻𝚮𝚸𝚰𝚨 στη 𝚯𝚸𝚼𝚲𝚰𝚱𝚮 Κ-19 του Ολυμπιακού μας, που απέκλεισε τη Ναντ στον ημιτελικό και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του UEFA Youth League! 𝐖𝐄 𝐊𝐄𝐄𝐏 𝐎𝐍 𝐃𝐑𝐄𝐀𝐌𝐈𝐍𝐆!», ανέφερε χαρακτηριστικά η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Από την άλλη, η ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσα από τα social media έστειλε το μήνυμά της για αυτό το σπουδαίο επίτευγμα: «Συγχαρητήρια στην Κ19 του Ολυμπιακού για την πρόκρισή της στον τελικό του Youth League! Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να επιστρέψει από τη Νιόν με την Κούπα!».

Η μέρα και η ώρα που θα παίξει ο Ολυμπιακός στον τελικό του Youth League

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν στη διαδικασία των πέναλτι με 3-1 (0-0 κ.δ.) της Ναντ και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Youth League. Εκεί θα βρει απέναντί του είτε την Πόρτο είτε τη Μίλαν, οι οποίες παίζουν σήμερα στις 19:00.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογεννίδη λοιπόν, που είχε αντικαταστήσει τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, είχε ήρωα τον τερματοφύλακά της, τον Άντζελο Σίνα, ο οποίος έπιασε ένα πέναλτι, ενώ έπεσε σωστά σχεδόν σε όλα.

Ενώ την ίδια ώρα ο Λιατσίκουρας ανέλαβε την τελευταία εκτέλεση, την έστειλε στα δίχτυα και παράλληλα έστειλε και τον Ολυμπιακό του Youth League. Το παιχνίδι λοιπόν θα γίνει τη Δευτερά 22 Απριλίου στη Νιόν, στις 19:00. Υπενθυμίζεται ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που ελληνική ομάδα περνάει στον τελικό αυτής της διοργάνωσης.