Τρομερός Κουτσίδης: Πήρε δύο ευρωπαϊκές προκρίσεις σε δύο μέρες με τον Ολυμπιακό
i

©Photo by Ben McShane - Sportsfile/UEFA via Getty Images

Τρομερός Κουτσίδης: Πήρε δύο ευρωπαϊκές προκρίσεις σε δύο μέρες με τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Χούπης 17:46 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:47 - 19.04.2024

Ο Ισίδωρος Κουτσίδης δεν θα ξεχάσει αυτό το διήμερο (18-19/4), αφού μετά την πρόκριση που πήρε στην Κωνσταντινούπολη στα ημιτελικά του Conference League, μία μέρα μετά προκρίθηκε και στον τελικό του Youth League με την Κ19, παίζοντας μάλιστα βασικός σε όλο τον αγώνα.

Οι νέοι του Ολυμπιακού τρελαίνουν την Ευρώπη και ονειρεύονται... κούπα. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν μέσω της διαδικασίας των πέναλτι με 3-1 της Ναντ και πέρασαν στον τελικό του Youth League. Εκεί θα βρουν απέναντί τους είτε την Πόρτο είτε τη Μίλαν, οι οποίες παίζουν στις 19:00 για το δεύτερο εισιτήριο στον τελικό.

Πρωταγωνιστής της ομάδας του Πειραιά ήταν ο Άντζελο Σίνα, ο οποίος έπιασε ένα πέναλτι, αλλά και ο Λιατσίκουρας που έβαλε το τελευταίο. Ωστόσο ένα από τα πρόσωπα του αγώνα ήταν και ο Ισίδωρος Κουτσίδης. Ο νεαρός παίκτης των «ερυθρολεύκων» ήταν στην αποστολή της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού που χθες (18/4) πήρε μεγάλη πρόκριση στους «4» του Conference League.

Άντζελο Σίνα: Ο... Τζολάκης των μικρών του Ολυμπιακού και το «μαγικό» χαρτάκι που έλαβε πριν τη διαδικασία των πέναλτι! (vids)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

17:32 - 19.04.2024

Άντζελο Σίνα: Ο... Τζολάκης των μικρών του Ολυμπιακού και το «μαγικό» χαρτάκι που έλαβε πριν τη διαδικασία των πέναλτι! (vids)

Ο Άντζελο Σίνα «ντύθηκε» Τζολάκης και πρωταγωνίστησε στη διαδικασία των πέναλτι του ημιτελικού του UEFA Youth League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ναντ, με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να κλείσουν τη θέση τους στον τελικό της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κι αυτή μέσω της διαδικασίας των πέναλτι επικράτησε με 3-2 της Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη και προκρίθηκε στον ημιτελικό της διοργάνωσης. Μετά τον αγώνα λοιπόν ο Ισίδωρος Κουτσίδης, ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο, αποχώρησε από την Τουρκία και πήγε κατευθείαν στην Ελβετία για τη «μάχη» της Κ19 του Ολυμπιακού.

Μάλιστα ο 19χρονος ξεκίνησε βασικός στον αγώνα με τη Ναντ και ήταν και ο καλύτερος παίκτης των «ερυθρολεύκων» στη μεγάλη τους επιτυχία. Η οποία ήρθε κι αυτή μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.