Νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού ο Πέδρο Άλβες σύμφωνα με τον Ρομάνο - Τι σημαίνει αυτό για τον Κορδόν

Νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού ο Πέδρο Άλβες σύμφωνα με τον Ρομάνο - Τι σημαίνει αυτό για τον Κορδόν

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:41 - 26.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:51 - 26.11.2023

Ο Πέδρο Άλβες είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, σύμφωνα με δημοσίευμα του έγκριτου δημοσιογράφου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ωστόσο η θέση του Αντόνιο Κορδόν στους Πειραιώτες παραμένει ερωτηματικό.

Ένα νέο όνομα ήρθε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό και δεν αφορά κάποιον ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα ο 'έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο δημοσίευσε πως ο Πέδρο Άλβες αναλαμβάνει μέσα στο επόμενο διάστημα χρέη αθλητικού διευθυντή στους Πειραιώτες. 

Ο 40χρονος Πορτογάλος είχε τη θέση του αθλητικού διευθυντή στην Εστορίλ, από το 2018 ως τον περασμένο Ιούλιο. Εκεί έκανε πολύ καλή δουλειά, και φέρεται τώρα να ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Ελλάδα για να δουλέψει στον Ολυμπιακό. Επίσης ο Άλβες είχε και ένα σύντομο πέρασμα και από την Κύπρο και τον Άρη Λεμεσού τη σεζόν 2012-13. 

Μάλιστα ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει πως και οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία για να αναλάβει ο Πέδρο Άλβες τον συγκεκριμένο ρόλο άμεσα, χωρίς όμως να τονίζει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.  

Ωστόσο αυτή η εξέλιξη μπορεί να φέρει τον Αντόνιο Κορδόν στην πόρτα της εξόδου από τους Πειραιώτες. Πάντως ο Ρομάνο δεν φαίνεται να ξεκαθαρίζει τι θα γίνει με τον Κορδόν κι αν οι δύο άνδρες συνεργαστούν στην ομάδα του Πειραιά. 

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα: