Η Ευρώπη έφερε απουσίες: Nοκ-άουτ οι Φορτούνης και Ροντινέι για το ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ

Η Ευρώπη έφερε απουσίες: Nοκ-άουτ οι Φορτούνης και Ροντινέι για το ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:05 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:19 - 29.10.2023

Ο Ολυμπιακός καλείται να δώσει μία δύσκολη μάχη στην Κρήτη, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον ΟΦΗ για την 9η αγωνιστική της Super League (30/10). Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ καλείται να διαχειριστεί δύο σημαντικές απουσίες, αφού εκτός τέθηκαν οι Κώστας Φορτούνης και Ροντινέι.

Μία σκληρή «μάχη» δίνει ο Ολυμπιακός στην Κρήτη, αντιμετωπίζοντας τον ΟΦΗ εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Η μεγάλη νίκη επί της Γουέστ Χαμ είχε ένα τίμημα, το οποίο ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ καλείται να πληρώσει στην αναμέτρηση της Δευτέρας (30/10).

Πιο αναλυτικά, ο Ροντινέι και ο Κώστας Φορτούνης δεν θα αγωνιστούν στο «Γεντί Κουλέ», αφού οι μονομαχίες που έδωσαν κόντρα στους Άγγλους θα τους κοστίσουν μία θέση στην ενδεκάδα. Ο μεν Βραζιλιάνος αμυντικός δέχθηκε πολλά μαρκαρίσματα από τους αντιπάλους και αποχώρησε από το παιχνίδι του Europa League φορτισμένος. Το ίδιο συνέβη και με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, ο οποίος αποτέλεσε και τον πρωταγωνιστή του αγώνα. O Τρικαλινός ποδοσφαιριστής είχε ενοχλήσεις στο τέλος του αγώνα με τη Γουέστ Χαμ και για αυτό ζήτησε αλλαγή. 

Όσον αφορά την αναπλήρωσή τους, δεν αποκλείεται ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ να κρατήσει τον ίδιο σχηματισμό που είχε στο ματς της Πέμπτης και να αλλάξει απλά τα πρόσωπα. Τη θέση του Ροντινέι πιθανότατα να πάρει ο Κίνι ενώ αυτή του Φορτούνη εικάζεται πως θα πάρει ο Γιώργος Μασούρας. 

🔴Sportal Sunday Live: Ρεπορτάζ από Λεωφόρο και τα ντέρμπι της Δευτέρας σε OPAP Arena και ΣΕΦ