Προβάδισμα Πορόζο για βασικός και στην Κρήτη

Τζάκσον Πορόζο

i

Τζάκσον Πορόζο/©Intime

Προβάδισμα Πορόζο για βασικός και στην Κρήτη

Διονύσης Βερβελές 22:57 - 28.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:07 - 28.10.2023

Η καλή εμφάνιση του νεαρού στόπερ και η εμπιστοσύνη από την τεχνική ηγεσία…

Ο Τζάκσον Πορόζο έκανε ένα σπουδαίο ματς κόντρα στην Γουέστ Χαμ. Ο στόπερ από το Εκουαδόρ, έκανε εξαιρετική εμφάνιση, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και μαζί με τον Ρέτσο, συνέθεσαν ένα εξαιρετικό δίδυμο. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ «χτίζει» την προετοιμασία της ομάδας για το ματς με τον ΟΦΗ που θα γίνει το βράδυ της Δευτέρας (στις 21:30 η σέντρα).

Την Κυριακή στο Ρέντη θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση, θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα πετάξει το απόγευμα για την Κρήτη. Στο Ηράκλειο θα καταλύσει η αποστολή των Πειραιωτών, με τον Μαρτίνεθ για το κέντρο της άμυνας, να δείχνει πως έχει σε πρώτη επιλογή τον Πορόζο με τον Ρέτσο. Στη διάθεσή του βέβαια, είναι τόσο ο Ντόι, όσο και ο Μπιανκόν. Ο Μαρτίνεθ, όμως, βλέποντας τον Πορόζο να είναι καλά, τον πιστεύει και πιθανότατα θα του δώσει ξανά φανέλα βασικού.

Έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα του, όπως και όλοι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Ίσως τώρα, να έχει έρθει η στιγμή του, να αποκτήσει ρυθμό, συνεχόμενα ματς και να δείξει τις πραγματικές του ικανότητες. Από το… λίγο που είχαμε δει ως τώρα άλλωστε, ο Πορόζο δεν είχε πείσει, αλλά όπως αποδείχθηκε, δεν μπορείς να κρίνεις εκ του ασφαλούς.

«Στοχοποιείται η πρωτοδίκης που αποφάσισε την τιμωρία του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό» – Καταγγελία από την Ένωση δικαστών
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:35 - 28.10.2023

«Στοχοποιείται η πρωτοδίκης που αποφάσισε την τιμωρία του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό» – Καταγγελία από την Ένωση δικαστών

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εξέδωσε ανακοίνωση και καταγγέλει τη στοχοποίηση της Αντιγόνης Σταμολέκα, η οποία πήρε την απόφαση για το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Θα… τριτώσουν οι συμμετοχές του λογικά στην Κρήτη, με τον Μαρτίνεθ να περιμένει και πάλι μια καλή εικόνα. Οι ενοχλήσεις που είχε προς το τέλος του αγώνα με την Γουέστ Χαμ άλλωστε, δεν ήταν κάτι ανησυχητικό, περισσότερο από την κούραση του βγήκαν. Δεν είχε πάνω από 45 λεπτά σε ένα ματς άλλωστε μέχρι στιγμής, όπως είχαμε επισημάνει και σε σχετικό μας άρθρο πριν το ματς με τους Άγγλους.