Με το Νο1 ο γιατρός, ΟΛΕ! Με το Νο2 ο δικηγόρος, ΟΛΕ!

Με το Νο1 ο γιατρός, ΟΛΕ! Με το Νο2 ο δικηγόρος, ΟΛΕ!

Red Duckling 12:45 - 28.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:50 - 28.10.2023

Πρωτάθλημα… είχαμε. Ο Red Duckling προβλέπει στο blog του τι θα ακολουθήσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ξεχάστε τις Κυριακές μας, τις αποστολές των ομάδων, τις 11άδες, τα Lives των ιστοσελίδων από τα γήπεδα, τα γκολ, τα τρία σφυρίγματα λήξης του διαιτητή και όλα όσα ξέρατε για το πρωτάθλημα. 

Πλέον η μπάλα θα παίζεται καθημερινές σε δικαστικές αίθουσες.

Μπορεί να είναι Παρασκευή, μπορεί Τετάρτη. Αλλά πάντα το πρωί. Και τα Lives των ιστοσελίδων δεν θα είναι “στο 12’ ο τάδε μπήκε από δεξιά, σούταρε στην κλειστή γωνία και σκόραρε”, αλλά “στο 17’ κατέθεσε ο τάδε δικαστής”.

Νωρίτερα δεν θα διαβάζεις την 11άδα που ξεκινάει η ομάδα σου, ούτε μία ημέρα πριν, την αποστολή για το ντέρμπι.

Αυτό που θα μετράει θα είναι ποιοι γιατροί και δικηγόροι θα μπουν στην αποστολή, ποιοι από αυτούς θα ξεκινήσουν τον αγώνα και φυσικά ο δικαστής αντί του διαιτητή.

Η βαθμολογία επίσης θα είναι μία μόνιμη προσθαφαίρεση. Πήρες 3 βαθμούς στη Λαμία αλλά έχασες 1 στο ντέρμπι. Πήρε αυτό τον βαθμό στην Κρήτη αλλά τον έχασε στα Γιάννενα.

Στο τέλος θα χρειάζεται πτυχίο μαθηματικής σχολής για να την διαβάζεις.

Βέβαια υπάρχει και ένα καλό σε όλο αυτό. Θα χορτάσουμε 3άρες στο πρωτάθλημα. Νίκησε άνετα 3-0 α.α., πέρασε από εκεί με 0-3 α.α., και γενικά τέρμα τα άνοστα 0-0 ή τα under. Κλείδωσαν τα χορταστικά over.

Στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός: «Αλλοίωση πρωταθλήματος χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ τραυματισμό - Θα καταδείξουμε τις ανεπίσημες αλληλογραφίες»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:56 - 27.10.2023

Στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός: «Αλλοίωση πρωταθλήματος χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ τραυματισμό - Θα καταδείξουμε τις ανεπίσημες αλληλογραφίες»

Θέση για την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Οργάνου πήρε ο Ολυμπιακός, με αφορμή την ποινή που έλαβε για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για μία νέα πραγματικότητα.