Άλλη η δουλειά του Μαρτίνεθ και της ομάδας

Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

Ντιέγκο Μαρτίνεθ/©Intime

Άλλη η δουλειά του Μαρτίνεθ και της ομάδας

Η ικανοποίηση του Ισπανού προπονητή και το δύσκολο ματς που ακολουθεί…

Προφανώς και η πρώτη απόφαση για την έκβαση του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός έγινε γνωστή στην ομάδα. Περισσότερα ενδεχομένως, να συζητήσουν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ στην προπόνηση του Σαββάτου, αλλά η αίσθηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή, είναι πως είναι άλλη η δουλειά της διοίκησης και άλλη της ομάδας που την Κυριακή θα πετάξει για την Κρήτη, για το ματς της Δευτέρας (21:30) με τον ΟΦΗ

Αίσθημα αδικίας σε παίκτες και Μαρτίνεθ

Στην ομάδα το αίσθημα της αδικίας, το παράπονο, υπάρχει από το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Η ομάδα έχει εκφραστεί μέσω της διοίκησης, αλλά ο Μαρτίνεθ έχει κάθε λόγο να νιώθει… κάπως, όταν βλέπει τη βαθμολογική διαφορά να εξαφανίζεται μέσω μιας τέτοιας απόφασης. Γνωρίζει βέβαια τι θα γίνει με την έφεση, αλλά αυτό που αναμένεται να κάνει στο Σαββατοκύριακο, είναι να προσπαθήσει να εξηγήσει στους ποδοσφαιριστές του, πως δεν πρέπει να επηρεαστούν. 

Πως πρέπει να συνεχίσουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Κάτι ανάλογο άλλωστε, έγινε και πριν το ματς με τη Γουέστ Χαμ. Δεν ήταν εύκολο. Πήγε… Δευτέρα μέχρι να φύγουν από το Καραϊσκάκη για το ντέρμπι των αιωνίων, Τετάρτη ολοκλήρωνε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ. 

Η εικόνα κόντρα στον αγγλικό σύλλογο ήταν εξαιρετική και ο Μαρτίνεθ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του. Γι’ αυτό μοίρασε συγχαρητήρια και μετά το τέλος του αγώνα. Εν αναμονή των επόμενων επεισοδίων στην υπόθεση με τον Παναθηναϊκό, θέλει από την ομάδα του να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων το βράδυ της Δευτέρας στην Κρήτη. 

Πότε αναμένεται να εκδικαστεί η έφεση για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:28 - 27.10.2023

Πότε αναμένεται να εκδικαστεί η έφεση για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ένοχος σε πρώτο χρόνο όσον αφορά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, λαμβάνοντας βαρύτατη ποινή που του στερεί την κορυφή της Stoiximan Super League. Πλέον, οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να καταθέσουν έφεση, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο Δευτεροβάθμιο της ΕΠΟ (1/11).

Εκεί όπου φέτος (με διαιτητή τον Διαμαντόπουλο μάλιστα), ηττήθηκαν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Το «διπλό» επί του ΟΦΗ, θα μπορέσει να αποτελέσει μια πρώτη καλή «απάντηση» εντός των γηπέδων πάντα, προς πάσα κατεύθυνση. Κι αυτό θα ζητήσει ο Μαρτίνεθ από τους παίκτες του, περιμένοντας να δει την κατάστασή τους πριν αποφασίσει το τελικό του πλάνο.