Πότε αναμένεται να εκδικαστεί η έφεση για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Ο Χουάνκαρ στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

i

© Intime

Πότε αναμένεται να εκδικαστεί η έφεση για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:28 - 27.10.2023 / Ανανεώθηκε: 00:08 - 28.10.2023

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ένοχος σε πρώτο χρόνο όσον αφορά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, λαμβάνοντας βαρύτατη ποινή που του στερεί την κορυφή της Stoiximan Super League. Πλέον, οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να καταθέσουν έφεση, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο Δευτεροβάθμιο της ΕΠΟ (1/11).

«Βαριά» ήταν η ποινή που έλαβε ο Ολυμπιακός, για το ντέρμπι εναντίον του Παναθηναϊκού το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Οι Πειραιώτες, συγκεκριμένα, τιμωρήθηκαν από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Όργανο της Super League με -1 βαθμό από το πρωτάθλημα, με κεκλεισμένων των θυρών για τα ματς με ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό, καθώς και με κατοχύρωση του αγώνα υπέρ των «πράσινων» (0-3). 

Όπως είναι αναμενόμενο, στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων» δεν έχουν την πρόθεση να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και ετοιμάζονται να καταθέσουν έφεση, προκειμένου να μειωθεί η ποινή. Όπως όλα δείχνουν, αυτή εφόσον πραγματοποιηθεί θα διεξαχθεί στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της ΕΠΟ την ερχόμενη Τετάρτη (1/11).

Δύο 24ωρα αργότερα και συγκεκριμένα την Παρασκευή (3/11), αν όλα κυλήσουν ομαλά, η αρμόδια επιτροπή θα ανακοινώσει την απόφαση της. Αξίζει να σημειωθεί πως στη συγκεκριμένη διαδικασία δεν θα είναι δυνατή η παρέμβαση του Παναθηναϊκού, αφού απορρίφθηκε η κύρια παρέμβασή του από το όργανο της Super League.

Τη Δευτέρα το σκεπτικό της απόφασης για την πρωτόδικη ποινή

Όσον αφορά την απόφαση σε πρώτο χρόνο, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το σκεπτικό της ανακρίτριας για το πως ελήφθησαν οι αποφάσεις. Αυτό αναμένεται να κοινοποιηθούν στους δικηγόρους των δύο ομάδων την ερχόμενη Δευτέρα.

Στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός: «Αλλοίωση πρωταθλήματος χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ τραυματισμό - Θα καταδείξουμε τις ανεπίσημες αλληλογραφίες»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:56 - 27.10.2023

Στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός: «Αλλοίωση πρωταθλήματος χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ τραυματισμό - Θα καταδείξουμε τις ανεπίσημες αλληλογραφίες»

Θέση για την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Οργάνου πήρε ο Ολυμπιακός, με αφορμή την ποινή που έλαβε για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

 Αξίζει να σημειωθεί πως η διαδικασία, το πρωί της Πέμπτης, ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να ζητάει την άρνηση της κύριας παρέμβασης του «τριφυλλιού» αλλά και την αθώωση της ομάδας και τον Παναθηναϊκό να ζητάει την τιμωρία των Πειραιωτών με αφορμή τον τραυματισμό του Χουάνκαρ