«Μέσα» ο Ροντινέι για Κρήτη…

Ροντινέι

i

©Intime

«Μέσα» ο Ροντινέι για Κρήτη…

Διονύσης Βερβελές 00:09 - 28.10.2023 / Ανανεώθηκε: 00:10 - 28.10.2023

Δεν είναι ανησυχητικές οι ενοχλήσεις του Βραζιλιάνου μπακ των Πειραιωτών.

Έδωσε τον καλύτερό του εαυτό κόντρα στην Γουέστ Χαμ ο Ροντινέι. Ο Βραζιλιάνος με την προσπάθειά του στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, έκανε το 2-0 και οι «ερυθρόλευκοι» έβαλαν τις καλύτερες βάσεις για το πολύτιμο τρίποντο, που τους αλλάζει τη μοίρα στον πρώτο όμιλο του Europa League. 

Ο δεξιός μπακ των Πειραιωτών, έκανε υπερπροσπάθεια. Είχε ένα δύσκολο και απαιτητικό βράδυ, αλλά η παρουσία του ήταν κομβική. Έδειξε να συνεργάζεται και εξαιρετικά με τον Κώστα Φορτούνη, που μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα πήγε δεξιά, στέλνοντας ο Μαρτίνεθ τον Ποντένσε αριστερά. 

Ο Ροντινέι κάποια στιγμή ένιωσε ένα τράβηγμα και ήταν ξεκάθαρο πως δεν μπορούσε να ολοκληρώσει το ματς. Πέρασε έτσι ο Κίνι αλλαγή στη θέση του και αρχικά, ένα άγχος υπήρξε. Όταν υπάρχουν τέτοιες ενοχλήσεις, πάντα ο κίνδυνος του μυϊκού τραυματισμού υφίσταται. 

Ωστόσο, οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν πως ο Ροντινέι δεν έχει κάτι σοβαρό και πως πιθανότατα θα είναι και στο αρχικό σχήμα κόντρα στον ΟΦΗ, το βράδυ της Δευτέρας στο Ηράκλειο της Κρήτης. Λογικό και ο Μαρτίνεθ να έχει την αγωνία του, από τον Ροντινέι άλλωστε είναι απόλυτα ευχαριστημένος και το γενικό πρόσημο είναι θετικό. 

Ένας παίκτης που πέρσι, τέτοια εποχή, άρχισε τις επαφές με τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα 10 Δεκέμβρη 2022 να αφιχθεί στη χώρα μας και αρχές του 2023 να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα των Πειραιωτών. 

Πότε αναμένεται να εκδικαστεί η έφεση για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:28 - 27.10.2023

Πότε αναμένεται να εκδικαστεί η έφεση για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ένοχος σε πρώτο χρόνο όσον αφορά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, λαμβάνοντας βαρύτατη ποινή που του στερεί την κορυφή της Stoiximan Super League. Πλέον, οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να καταθέσουν έφεση, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο Δευτεροβάθμιο της ΕΠΟ (1/11).

Είναι ξεκάθαρο από την άλλη, πως για το αριστερό άκρο της άμυνας, ο Ορτέγκα παίρνει φανέλα βασικού, έναντι του Κίνι που υπέπεσε σε λάθος στο γκολ του Πακετά, με το οποίο η Γουέστ Χαμ, επέστρεψε στο ματς και μείωσε σε 2-1. Ένα λάθος που ευτυχώς στο τέλος δεν κόστισε, αφού ήρθε το τρίποντο…