Ο βασικός Ελ Αραμπί και ο προπονητής που θα αποφασίσει το μέλλον του στον Ολυμπιακό

Γιουσέφ Ελ Αραμπί

i

©intime

Ο βασικός Ελ Αραμπί και ο προπονητής που θα αποφασίσει το μέλλον του στον Ολυμπιακό

Διονύσης Βερβελές 23:45 - 25.04.2023 / Ανανεώθηκε: 23:48 - 25.04.2023

Ο Μαροκινός ψάχνει το γκολ στη Θεσσαλονίκη, όπου λογικά θα είναι στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον Άρη.

Με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί ως βασικό είναι το πιθανότερο να παραδεχθεί ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (26/4) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη. Οι ενοχλήσεις του Σεντρίκ Μπακαμπού, παρότι είναι στην αποστολή, κάνουν τον Ζοσέ Ανιγκό να δει τον Μαροκινό φορ για το αρχικό σχήμα.

Και η αλήθεια είναι πως αν δει κανείς το πρόσφατο παρελθόν, ο Ελ Αραμπί στο πρωτάθλημα μέσα στο 2023, μόλις μία φορά ήταν στην αρχική εντεκάδα! Για την ακρίβεια στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Με το σκορ στο 2-0 στο ημίχρονο, έγινε αλλαγή από τον Ανιγκό. Το αμέσως προηγούμενο ματς πρωταθλήματος που έπαιξε βασικός ο Ελ Αραμπί στο πρωτάθλημα, ήταν στις 28 Δεκέμβρη 2022, σε εκείνο το 5-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη.

Ο Μίτσελ προτιμούσε τον Μπακαμπού για βασικό, την ώρα που το θέμα του Ελ Αραμπί είναι ένα από αυτά που θα απασχολήσουν στο επόμενο διάστημα.

Διανύοντας το 37 ο έτος της ηλικίας του ο Μαροκινός επιθετικός, πάντα προσελκύει το ενδιαφέρον ομάδων από το Κατάρ. Ανανέωσε το συμβόλαιό του το καλοκαίρι του 2022 για δύο χρόνια, αυτό έτσι λήγει το 2024. Με τον Ελ Αραμπί υπάρχει εξαιρετική σχέση.

Ολυμπιακός: Ψάχνει τον ιδανικό προπονητή και τον θέλει άμεσα - Οι νέες περιπτώσεις που προτάθηκαν
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:39 - 25.04.2023

Ολυμπιακός: Ψάχνει τον ιδανικό προπονητή και τον θέλει άμεσα - Οι νέες περιπτώσεις που προτάθηκαν

Ο Ολυμπιακός της επόμενης χρονιάς, θα μπει δεδομένα σε άλλες βάσεις. Δύο νέες περιπτώσεις προπονητών προτάθηκαν, τη στιγμή που πάντα υπάρχει το όνομα του Τζενάρο Γκατούζο.

Έχει προσφέρει πάρα πολλά στον Ολυμπιακό, οι άνθρωποι των Πειραιωτών δεν τα παραβλέπουν. Το σκηνικό, όμως, θα διαμορφωθεί από τον προπονητή που θα αναλάβει τον Ολυμπιακό. Αυτός θα αποφασίσει τι θέλει στην κορυφή της επίθεσης, άλλωστε ανοιχτό είναι και το θέμα του Μπακαμπού, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι.

Το σίγουρο πάντως, είναι ότι η ομάδα θέλει να ολοκληρώσει καλά τη χρονιά, υπάρχουν πέντε ματς και όλοι καλούνται να δείξουν. Όχι μόνο για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία, αλλά και γιατί οι τελευταίες εντυπώσεις πολλές φορές μένουν.

Ο Ελ Αραμπί πάντως, ψάχνει και το γκολ για να φτάσει για μια ακόμη χρονιά σε διψήφιο αριθμό τερμάτων. Αυτή τη στιγμή είναι στα εννιά, εκ των οποίων τα πέντε είναι στο πρωτάθλημα, ενώ δύο έχει πετύχει στο Κύπελλο και άλλα δύο στην Ευρώπη. Αναζητεί το δέκατο, όταν στις τρεις προηγούμενες σεζόν του στον Ολυμπιακό έχει πετύχει 23 πέρσι, 28 πρόπερσι και 27 την πρώτη του.