Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο για τον Νταβίντε Μάσα

Ολυμπιακός - ΑΕΚ

i

©intime

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο για τον Νταβίντε Μάσα

Sportal newsroom 11:51 - 25.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:16 - 25.04.2023

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί για τον Ιταλό διαιτητή που σφύριξε το Ολυμπιακός - ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ (1-3) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» σε ένα επεισοδιακό ντέρμπι, από το οποίο έχει αρκετά παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις του Νταβίντε Μάσα. Το πέναλτι που δεν δόθηκε πάνω στον Μπακαμπού από τον Βίντα στο 13ο λεπτό, η παράβαση πάνω στον Βίντα που έφερε το 1-2, το μαρκάρισμα του Άμραμπατ στον Ρέαμπτσιουκ πριν το τρίτο γκολ της Ένωσης με τον Μάνταλο και το σκληρό φάουλ του Σιμάνσκι πάνω στον Βαλμπουενά, είναι οι τέσσερις φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός.

Από τη λήξη του ντέρμπι και μετά, οι Πειραιώτες έχουν εστιάσει στις αποφάσεις του Νταβίντε Μάσα οι οποίες σύμφωνα με την ομάδα επηρέασαν το αποτέλεσμα. Τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο με όλες τις αποφάσεις του διαιτητή που σφύριξε στο Φάληρο, ενώ την ίδια ώρα από την ιταλική ομοσπονδία ενημέρωσαν τον Μπένετ ότι δε θα δώσουν ξανά το «ok» για να έρθει διαιτητής από τη γειτονική χώρα και να σφυρίξει ματς ελληνικού πρωταθλήματος. 

Τον γύρο του κόσμου έκαναν τα επεισόδια στο «Γ. Καραϊσκάκης»: Τα διεθνή ΜΜΕ για τα όσα συνέβησαν στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:09 - 24.04.2023

Τον γύρο του κόσμου έκαναν τα επεισόδια στο «Γ. Καραϊσκάκης»: Τα διεθνή ΜΜΕ για τα όσα συνέβησαν στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Τα επεισόδια στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ έκαναν τον γύρο του κόσμου, με αρκετά από τα γνωστότερα ΜΜΕ του εξωτερικού να κάνουν αναφορά για τα όσα συνέβησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Να θυμίσουμε, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εξέδωσε και ανακοίνωση για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και ειδικότερα για τη διαιτησία του Ιταλού διαιτητή, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σήμερα είδαν ακόμα και οι τυφλοί τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η νοθεία, η αλητεία και οι παράνομοι έδειξαν ότι δεν έχουν καμιά συστολή. Σας είχαμε πει ότι ο κόσμος μας είναι καζάνι που βράζει! 

Έκανε πολλή υπομονή. Βάπτισαν πέναλτι μια φάση που δεν υπάρχει καμιά επαφή. Δεν πήγαν καν στο VAR όταν έγινε καθαρό φάουλ πριν από το γκολ της ΑΕΚ. Αηδίασε ολόκληρη η Ελλάδα. Οι αλήτες της ΕΠΟ και η ανίκανη να τους αντιμετωπίσει κυβέρνηση, σκότωσαν το ποδόσφαιρο».

Δείτε το βίντεο με τις φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός: