«Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να επενδύσει στη Ρόμα»

Βαγγέλης Μαρινάκης

i

© Intime

«Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να επενδύσει στη Ρόμα»

Sportal newsroom 09:24 - 25.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:24 - 25.04.2023

Η Ρόμα είναι ο ιταλικός σύλλογος στον οποίο θέλει να επενδύσει ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με Άγγλο δημοσιογράφο ο οποίος ασχολείται με το ρεπορτάζ της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να επενδύσει στη Ρόμα, σύμφωνα με τον Άγγλο δημοσιογράφο, Τζέιμι Μάρτιν ο οποίος ασχολείται με το ρεπορτάζ της Νότιγχαμ Φόρεστ. Τις τελευταίες μέρες, είχαν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες, οι οποίες αφορούσαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τις προσπάθειες που κάνει ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, για μία επένδυση σε έναν σύλλογο της Serie A.

Ο Άγγλος δημοσιογράφος αποκάλυψε πως αυτή η ομάδα είναι η Ρόμα, καθώς μετά τον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ο στόχος του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να κάνει «μπάσιμο» σε αυτόν τον σπουδαίο ιταλικό σύλλογο κι έναν από τους μεγαλύτερους της χώρας.

Η ισχύς είναι γένους θηλυκού: Πώς η «Σιδηρά Κυρία» του Ολυμπιακού, Λίνα Σουλούκου, έγινε General Manager στη Ρόμα
SERIE A

09:18 - 19.04.2023

Η ισχύς είναι γένους θηλυκού: Πώς η «Σιδηρά Κυρία» του Ολυμπιακού, Λίνα Σουλούκου, έγινε General Manager στη Ρόμα

Το όνομα Λίνα Σουλούκου έχει αρχίσει τα τελευταία χρόνια να εμφανίζεται ολοένα και πιο δυναμικά στα δρώμενα του ποδοσφαίρου. Από αθλήτρια του βόλεϊ, στην ίδρυση εξειδικευμένου δικηγορικού γραφείου κι από τον Πειραιά στη Ρώμη. Το... άρωμα γυναίκας είναι πιο έντονο από ποτέ!

Τέλος, να θυμίσουμε πως πριν λίγες μέρες, το κλαμπ της Serie A ανακοίνωσε την ένταξη της Λίνας Σουλούκου στο δυναμικό της, με το πρώην στέλεχος των «ερυθρόλευκων» να αναλαμβάνει από εδώ και στο εξής χρέη Γενικής Διευθύντριας.