Στον αγωνιστικό χώρο ο Μαρινάκης μετά το τρίτο γκολ της ΑΕΚ

Στον αγωνιστικό χώρο ο Μαρινάκης μετά το τρίτο γκολ της ΑΕΚ

Sportal newsroom 22:57 - 23.04.2023 / Ανανεώθηκε: 23:04 - 23.04.2023

Έντονες διαμαρτυρίες από τον Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους διαιτητές μετά το 3-1 της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Ένταση στο Καραϊσκάκη μετά το τρίτο γκολ της ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε η Ένωση, αλλά και για φάουλ του Άμραμπατ πριν από το τρίτο γκολ, με αποτέλεσμα ο Βαγγέλης Μαρινάκης να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκε έντονα σε διαιτητή και τέταρτο, την ίδια ώρα που και από τον πάγκο των γηπεδούχων οι περισσότεροι είχαν μπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να εκφράσουν τα παράπονά τους.

Αδιανόητο θρίλερ για το πρωτάθλημα - Η βαθμολογία της Super League πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:00 - 23.04.2023

Αδιανόητο θρίλερ για το πρωτάθλημα - Η βαθμολογία της Super League πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-1 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, η ΑΕΚ 3-1 τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και παραμένουν συγκάτοικοι στην κορυφή. Προβάδισμα για ευρωπαϊκό εισιτήριο ο Άρης.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ζητούσαν από τον διαιτητή να πάει στο VAR για να δει τη φάση, κάτι που δε συνέβη με αποτέλεσμα η ένταση να συνεχιστεί και αρκετό κόσμο να μπαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Τελικά η ένταση έφερε και τη λήξη του αγώνα νωρίτερα από τα λεπτά που είχε δείξει για τις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός, με το σκηνικό να δείχνει τους παίκτες της ΑΕΚ να πανηγυρίζουν και αυτούς του Ολυμπιακού να διαμαρτύρονται.

Tags: