Ο Ελ Κααμπί με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας του (vids)

Αγιούμπ Ελ Κααμπί

i

Αγιούμπ Ελ Κααμπί/©Intime

Ο Ελ Κααμπί με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας του (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:23 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 12:30 - 23.09.2023

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έχει σκοράρει έξι γκολ σε εννιά ματς που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο 30χρονος Μαροκινός επιθετικός κατέγραψε έτσι το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας του.

Στις 6 Αυγούστου 2023 ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο 30χρονος Μαροκινός φορ ντύθηκε στα «ερυθρόλευκα» προκειμένου να αντικαταστήσει στην κορυφή της επίθεσης τον Σεντρίκ Μπακαμπού, που την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Stoximan Super League. 

Η μεταγραφή του Ελ Κααμπί δεν έκανε τόσο θόρυβο, όπως αυτές των Στέφαν Γιόβετιτς, Όλα Σολμπάκεν και Ντανιέλ Ποντένσε. Ωστόσο, ο Μαροκινός επιθετικός προσφέρει ήδη αρκετά στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων». Σε εννιά συμμετοχές με τη φανέλα των Πειραιωτών (Super League και Europa League) έχει βρει δίχτυα έξι φορές! Συγκεκριμένα, ο 30χρονος φορ έχει πετύχει από δύο γκολ σε τέσσερις αγώνες για τα προκριματικά του Europa League, δύο γκολ στις στις αγωνιστικές του ελληνικού πρωταθλήματος και φυσικά τα δύο κόντρα στη Φράιμπουργκ.

Με βάση τα έως τώρα πεπραγμένα του Ελ Κααμπί με τα «ερυθρόλευκα» και ρίχνοντας μια ματιά στο βιογραφικό του παρατηρεί κανείς πως έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας του. 

Τη σεζόν 2016-17 ο Ελ Κααμπί με την Μπερκάνε είχε δύο γκολ σε μία μόλις συμμετοχή. Την επόμενη σεζόν με την φανέλα της ίδιας ομάδας σημείωσε 16 γκολ σε 28 αγώνες. Τέσσερα γκολ σε εννιά ματς είχε πετύχει. Τη σεζόν 2018-19 με την Ουιντάντ Καζαμπλάνκα πέτυχε ένα γκολ έχοντας μόνο μία συμμετοχή. Την επόμενη σεζόν πέτυχε οκτώ γκολ σε 13 συμμετοχές, στα πρώτα εννιά ματς βρήκε δίχτυα τέσσερις φορές. 

Τη σεζόν 2020-21 με την ομάδα από το Μαρόκου ο Ελ Κααμπί αγωνίστηκε σε 43 ματς και σκόραρε 26 γκολ. Σε εννιά αγώνες σκόραρε τρία γκολ. Τη σεζόν 2021-22 ο Μαροκινός φορ με τη φανέλα της Χατάισπορ στα πρώτα εννιά ματς πέτυχε έξι γκολ, ενώ ολοκλήρωσε τη σεζόν έχοντας 18 γκολ σε 34 συμμετοχές. 

Την επόμενη σεζόν με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας σημείωσε δύο γκολ στις πρώτες εννιά αναμετρήσεις. Ο Ελ Κααμπί βρήκε συνολικά εκείνη τη σεζόν οκτώ φορές το δρόμο προς τα δίχτυα σε 21 ματς. 

Τι θα συνέβαινε αν οι εκπρόσωποι της Ελλάδας έπαιρναν μόνο νίκες στους ομίλους
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:59 - 22.09.2023

Τι θα συνέβαινε αν οι εκπρόσωποι της Ελλάδας έπαιρναν μόνο νίκες στους ομίλους

Τρεις στους τέσσερις εκπρόσωπους της Ελλάδας πρόσφεραν 1200 βαθμούς το βράδυ της Πέμπτης, με τη χώρα μας να παίρνει σημαντική ανάσα στο ranking της UEFA. Αλήθεια, τι θα συνέβαινε αν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, έκαναν το απόλυτο μέχρι το τέλος της φάσης ομίλων.

O Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση στον πίνακα των σκόρερ με δύο γκολ, πίσω από τους Μπερνάρ και Γιώργο Μασούρα που έχει από τρία τέρματα.