Ολυμπιακός: Ο Φαν Άανχολτ και η υπόθεση Εμβιλά
i

Φαν Άανχολτ / Twitter

Ολυμπιακός: Ο Φαν Άανχολτ και η υπόθεση Εμβιλά

Διονύσης Βερβελές 05:00 - 15.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:59 - 15.12.2022

Οι Τούρκοι έβαλαν το όνομα του Ολλανδού μπακ της Γαλατάσαράι στο κάδρο για τον Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα, από τη Γαλλία προκύπτει ενδιαφέρον για τον Γιαν Εμβιλά από την Αραβία.

Ο Ολυμπιακός έχει το μυαλό του στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, ωστόσο εξελίξεις θα τρέξουν στο επόμενο διάστημα για τους «ερυθρόλευκους». Η μία κίνηση έγινε ήδη, αυτή του Ροντινέι που σήμερα θα βρεθεί στο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει την προσπάθεια των νέων του συμπαικτών.

Την ίδια ώρα, στο εξωτερικό υπάρχουν δημοσιεύματα που δίνουν τροφή στα μεταγραφικά σενάρια. Όπως έχουμε επισημάνει εδώ και ημέρες, οι πρωταθλητές Ελλάδας πιθανότατα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο θα κινηθούν για την απόκτηση αριστερού μπακ.

Στην Τουρκία, έβαλαν το όνομα του Ολλανδού, Φαν Άανχολτ της Γαλατάσαράι στο κάδρο για τον Ολυμπιακό. Είναι ένας έμπειρος αριστερός μπακ, διεθνής και με εμπειρία σε πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου, όπως αυτό της Premier League. 

Πολλές φορές Τούρκοι δημοσιογράφοι ενέπλεξαν τον Ολυμπιακό, λίγες δικαιώθηκαν. Θα πάρει η ομάδα έναν μπακ 32 ετών; Με το συμβόλαιό του να λήγει το 2024 και την Γαλατά όπως και να ‘χει, να θέλει να καρπωθεί από την παραχώρησή του ένα γενναίο ποσό;

Ο Ολυμπιακός αριστερά μπακ κοιτάζει. Και ο Ολλανδός έχει προταθεί, αλλά δεν είναι η μοναδική περίπτωση. Είναι ένα θέμα πάντως που είναι υπό διερεύνηση αυτό του αριστερού μπακ, με τον Μίτσελ να στέλνει μήνυμα μέσω της αποστολής για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. 

Ο Λάιντνερ έμεινε εκτός 22άδας, δύσκολα θα τον δούμε στη συνέχεια. Δεν «τρελαίνεται» ο Ισπανός προπονητής με τον Ισραηλινό μπακ που είτε θα συμβιβαστεί με συμμετοχές στην ομάδα Β’ είτε θα δοθεί αλλού. Όπως «μήνυμα» είναι και ο αποκλεισμός του Μπόουλερ, παρότι ακολούθησε την προετοιμασία της ομάδας στην Εστεπόνα της Ισπανίας.

Την ίδια ώρα, από τη Γαλλία προκύπτει ενδιαφέρον για τον Γιαν Εμβιλά από την Αραβία. Είναι χαρακτηριστικό πως έγιναν αναφορές στην παρουσία του Γάλλου χαφ στην καλύτερη εντεκάδα του πρωταθλήματος, ήταν κάτι που χαροποίησε και τον ίδιο, με την υπόθεση ανανέωσης συμβολαίου του να εκκρεμεί. Το θέμα δεν έχει λήξει και όσο αιωρείται, είναι πιθανό και οι μάνατζερ του Εμβιλά να κάνουν το ανάλογο… παιχνίδι.