Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία του Μαντσίνι
i

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι/©intime

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία του Μαντσίνι

Διονύσης Βερβελές 18:08 - 13.12.2022 / Ανανεώθηκε: 18:18 - 13.12.2022

Δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα για τον εξτρέμ του Άρη…

Η απόφαση έχει παρθεί εδώ και καιρό στον Ολυμπιακό. Από τότε που ο Μίτσελ έδινε το «οκ» για τον Ροντινέι για την ακρίβεια. Μαντσίνι και Άρης είναι στα άκρα, δε φαίνεται να γεφυρώνεται η διαφωνία τους και ο Ολυμπιακός περιμένει στη… γωνία για το τελικό χτύπημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν δικό τους τον εξτρέμ του Άρη και ο στόχος είναι μετά τα Χριστούγεννα ο παίκτης να βρίσκεται στο Ρέντη και να προπονείται με την ομάδα του Ολυμπιακού, ώστε να τεθεί και αυτός στη διάθεση του Μίτσελ για τη δύσκολη συνέχεια, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Μίτσελ εκτιμά τον Μαντσίνι, πιστεύει πως μπορεί να του δώσει πολύτιμες λύσεις, είτε παίζοντας στα άκρα είτε ως δεύτερος επιθετικός. Γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα, τις ιδιαιτερότητές του και γι’ αυτό η υπόθεσή του έχει προκριθεί σε σύγκριση με άλλους ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Το βασικό ζήτημα αυτή τη στιγμή, είναι η… σχέση του Μαντσίνι με τον Άρη. Αν και στη Θεσσαλονίκη φαίνεται πως δύσκολα θα βρεθεί λύση, με τον Μαντσίνι να έχει πάρει την απόφασή του.

Βέβαια, εδώ θα πρέπει να κρατήσουμε κάτι άλλο. Έπαιζε πολύ τις προηγούμενες ημέρες ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ως «όπλο» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής Μαντσίνι. Ο Άρης, όμως, προχωρά με την απόκτηση του Βίντρα που έμεινε ελεύθερος από την Μπέρνλι. 

Θεωρητικά, θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα, αλλά στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει πως θα τελειώσουν τη μεταγραφή του Μαντσίνι και αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.