Ολυμπιακός: Και πώς να μην «καίγεται» για εξτρέμ;
i

Ντάνιελ Μαντσίνι / © Intime

Ολυμπιακός: Και πώς να μην «καίγεται» για εξτρέμ;

Διονύσης Βερβελές 19:55 - 07.12.2022 / Ανανεώθηκε: 19:56 - 07.12.2022

Προτεραιότητα πλέον για τον Ολυμπιακό είναι η απόκτηση εξτρέμ. Πώς αξιολογεί ο Μίτσελ τους Μπόουλερ - Ροντρίγκες και η σκέψη για Μαντσίνι +1 ακόμη παίκτη στα άκρα της επίθεσης.

Το τέλος των Βρσάλικο, Άβιλα, φέρνει στον Ολυμπιακό τον Ροντινέι. Ο Βραζιλιάνος μπακ ετοιμάζει βαλίτσες και αναμένεται το Σάββατο στη χώρα μας, ώστε να ολοκληρώσει τα τυπικά με τους «ερυθρόλευκους», να ανακοινωθεί και να πιάσει δουλειά με την ομάδα του Μίτσελ.

Αυτή, θα είναι η πρώτη κίνηση των πρωταθλητών Ελλάδας, αλλά όχι και η μοναδική. Κάθε άλλο. Ο Ολυμπιακός «σκανάρει» την αγορά και με την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα, αναμένεται και σύσκεψη κορυφής για τις νέες αποφάσεις.

Προτεραιότητα πλέον για τον Ολυμπιακό είναι η απόκτηση εξτρέμ και δεδομένα, το όνομα του Μαντσίνι του Άρη πάντα στο προσκήνιο. Παίζει δυνατά γιατί αρέσει και στον Μίτσελ, γνωρίζει το πρωτάθλημα, μπορεί να παίξει και ως δεύτερος επιθετικός.

Ολυμπιακός: Η απόφαση του Μίτσελ για Λάιντνερ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:03 - 07.12.2022

Ολυμπιακός: Η απόφαση του Μίτσελ για Λάιντνερ

Ο Λάιντνερ έδειξε να απολαμβάνει την προετοιμασία στη Μαρμπέγια, όμως δεν έχει πείσει τον Μίτσελ πως μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού - Το πιο πιθανό σενάριο για το μέλλον του Ισραηλινού μπακ.

Στη μίνι προετοιμασία που ολοκληρώθηκε στην Εστεπόνα της Ισπανίας, ο Μίτσελ είδε τον Μπόουλερ. Αρκετοί πίστευαν ότι δεν θα ήταν εκεί καν ο Άγγλος, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως κερδίζει θέση στο ρόστερ της επόμενης ημέρας. 

Όσο ο Μίτσελ βλέπει και τον Γκάρι Ροντρίγκες να εμφανίζει μικροπροβλήματα, χάνοντας πάλι προπονήσεις, δεν μπορεί να τον εμπιστευθεί 100% στη συνέχεια.

Κάπως έτσι, για τον Ολυμπιακό η απόκτηση εξτρέμ θα είναι λογικά η επόμενη κίνηση. Ακόμη και αν αποκτηθεί ο Μαντσίνι, δεν αποκλείεται να δει και άλλο στην συνέχεια η ομάδα. Οι αποχωρήσεις άλλωστε, μπορούν να έχουν κι εκπλήξεις για τους «ερυθρόλευκους».

Το σκεπτικό πάντως, είναι η ομάδα να κάνει ό,τι μπορεί για να επιστρέψει στο πρωτάθλημα. Για να μπορέσει να είναι «μέσα» στη διεκδίκησή του.

Πρώτα Ροντινέι, μετά εξτρέμ και δείχνει πως θα έχει και συνέχεια μεταγραφικά ο Ολυμπιακός. Με την ελπίδα αυτή τη φορά, πως οι κινήσεις θα βγουν και δεν θα είναι όπως το καλοκαίρι, όπου αρκετοί από αυτούς που ήρθαν αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.