Ολυμπιακός: Το σόου του Μπόουλερ και το ξέσπασμα του Ελ Αραμπί (vid)
i

Ελ Αραμπί, Μίτσελ, Φορτούνης, Μπόουλερ / © Intime

Ολυμπιακός: Το σόου του Μπόουλερ και το ξέσπασμα του Ελ Αραμπί (vid)

Sportal newsroom 14:29 - 07.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:29 - 07.12.2022

Ο Τζος Μπόουλερ έκανε... παπάδες στην προπόνηση του Ολυμπιακού επί ισπανικού εδάφους και πέτυχε γκολ νίκης σε άσκηση 7Χ7, με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να το χαίρεται με την ψυχή του.

Ολοκληρώνει τη μίνι χειμερινή του προετοιμασία ο Ολυμπιακός στην Ισπανία και η επιστροφή των Πειραιωτών στη βάση τους είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (08/12). Αυτό δεν σημαίνει πάντως πως το κέφι έχει... κοπάσει στην Εστεπόνα, όπου μια ακόμη προπόνηση είχε ιδιαίτερο χρώμα και εντυπωσιακές φάσεις.

Κωνσταντίνος Τζολάκης, Χάμες Ροντρίγκες, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Ντορόν Λάιτνερ και Τζος Μπόουλερ αναδείχθηκαν νικητές σε άσκηση 7Χ7. Με τον Άγγλο εξτρέμ σε μεγάλα κέφια, να ταλαιπωρεί αφάνταστα τους αντιπάλους του σε κάθε ευκαιρία.

Οι ντρίμπλες του κατέληξαν σε έτοιμα γκολ για τον Ελ Αραμπί και το τελευταίο του σλάλομ στο γκολ της νίκης από τα δικά του πόδια. Η ενέργεια του Άγγλου εξτρέμ και η κατάληξη της φάσης προκάλεσε το ξέσπασμα του Μαροκινού φορ, που το πανηγύρισε με την ψυχή του και τον Μίτσελ πίσω του να χαμογελά. 

Στο τέλος η επτάδα που νίκησε στην άσκηση παρατάχθηκε για μια αναμνηστική φωτογραφία με τις πόζες των πρωταγωνιστών πάντα σε εύθυμο κλίμα.