Ο Ντόη να είναι καλά…
i

Ανδρέας Ντόη / © Intime

Ο Ντόη να είναι καλά…

Το κερδισμένο στοίχημα του Μίτσελ και η συνέχεια με τους στόπερ.

Δεν μπορούσε να μην κρύψει την ικανοποίησή του ο Μίτσελ, βλέποντας στην προπόνηση της Τρίτης τον Ντόη να επιστρέφει στη δράση. Στο φιλικό με την Σταντάρ Λιέγης ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων» είχε τραυματιστεί και μια αγωνία αρχικά υπήρξε. 

Όταν από τον Ολυμπιακό Β’ παίρνει την ευκαιρία, μπαίνει στην πρώτη ομάδα και στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, είναι από τα κέρδη. Ο Μίτσελ τον πίστεψε, του έδωσε το χρόνο, παρά το ντεμπούτο με το αυτογκόλ στην Κρήτη. Τον στήριξε, δεν τον άδειασε και ο στόπερ του Ολυμπιακού έστειλε μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Στην προετοιμασία της Ισπανίας, ο Μίτσελ γνώριζε πως δεν θα είχε στη διάθεσή του τον Σισέ που ήταν στο Μουντιάλ. Αβέβαιο άλλωστε το μέλλον του. Γνώριζε πως και ο Παπασταθόπουλος δεν θα προλάβαινε να παίξει, είναι στο δρόμο της επιστροφής και μπήκε ήδη στις προπονήσεις, με στόχο να είναι πανέτοιμος στα επίσημα. 

Το απρόοπτο ήρθε με τον Ουσεϊνού Μπα. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός είχε ένα διάστρεμμα, φαίνεται πιο σοβαρό τελικά, έχασε προπονήσεις πολλές. Ουσιαστικά όλη την προετοιμασία.

Με τα παραπάνω δεδομένα, αυτό που «καίει» τον Μίτσελ, είναι ο Ντόη να είναι καλά. Πιστεύει πολύ πάνω του και θα το δείξει και στη συνέχεια. Ο Ισπανός τεχνικός τον Ντόη δεν θα τον αφήσει στην άκρη, ακόμη και αν ο Ολυμπιακός προχωρήσει στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού. 

Όπως δεν είναι τυχαίο ότι είδε αρκετά τον Ρέτσο, κι αυτόν θα τον στηρίξει. Πιστεύει στα νέα παιδιά, θέλει ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από την ακαδημία. Γιατί εκτιμά πως έχουν κι ένα ξεχωριστό κίνητρο αυτά τα παιδιά, θα δει και άλλα στην πορεία. 

Για την ώρα, όμως, επιστρέφοντας από την Ισπανία, ο Ντόη είναι σε θέση ισχύος και πιο πάνω τόσο από τον Μπα, όσο και τον Σισέ. Το κέρδισε με την αξία του ο Ντόη άλλωστε…