Ολυμπιακός: Αντίστροφη μέτρηση για Ροντινέι
i

Ροντινέι / PrtScreen

Ολυμπιακός: Αντίστροφη μέτρηση για Ροντινέι

Διονύσης Βερβελές 15:08 - 05.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:14 - 05.12.2022

Έρχεται για να υπογράψει ο Βραζιλιάνος μπακ και μπαίνει στο πλάνο του Μίτσελ.

Δεν αλλάζουν τα δεδομένα για τον δεξιό μπακ στον Ολυμπιακό. Ο στόχος είχε εντοπιστεί εδώ και καιρό και οι «ερυθρόλευκοι» ουσιαστικά έχουν κλείσει με τον επόμενο, πριν πάρουν την απόφαση για τον Άβιλα που δεν ακολούθησε την αποστολή στην Ισπανία. Κι έχοντας νωρίτερα λύσει το συμβόλαιο του Βρσάλικο που λόγω των προβλημάτων του, δεν μπόρεσε να προσφέρει αυτά που περίμεναν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ροντινέι αναμένεται το Σάββατο στην Ελλάδα. Ο Βραζιλιάνος μπακ, διανύει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του, γι’ αυτόν έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τη δράση. Αναμένεται έτσι την ημέρα του φιλικού Ολυμπιακός-Νότιγχαμ Φόρεστ στη χώρα μας, ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ακολουθήσουν τα τυπικά, με την ανακοίνωση της απόκτησής του.

Ο Μίτσελ τον περιμένει για να τον βάλει με την υπόλοιπη ομάδα. Να δουλέψει μαζί της. Από την ώρα που θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί άλλωστε, ο Ροντινέι λογίζεται για βασικός δεξιός μπακ, ώστε να καλυφθεί ένα σημαντικό κενό που υπήρχε για τους «ερυθρόλευκους» και από τη στιγμή που δεν κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων Βρσάλικο και Άβιλα.

Ο Βραζιλιάνος ξεκουράστηκε αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Φλαμένγκο. Μελέτησε τις προτάσεις που είχε και δεν ήταν λίγες. Είπε το «ναι» εδώ και ημέρες στον Ολυμπιακό και ετοιμάζεται για την επόμενη πρόκληση της καριέρας του.

Αρχικά είχε γίνει κουβέντα για να προλάβει και λίγες ημέρες της προετοιμασίας στην Ισπανία, αλλά ο Μίτσελ θεώρησε πως ήταν προτιμότερο να πάρει τις ανάσες του μετά από μια σκληρή για τον ίδιο σεζόν και με πολλές απαιτήσεις. Έτσι τον περιμένει στην Ελλάδα, για να δουλέψει μαζί του από εδώ και μπρος…