«Εξετάζει Κοβνάτσκι ο Ολυμπιακός»

«Εξετάζει Κοβνάτσκι ο Ολυμπιακός»

Sportal newsroom 17:52 - 04.12.2022 / Ανανεώθηκε: 18:04 - 04.12.2022

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του Νταβίντ Κοβνάτσκι για να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Γερμανία.

Η κινητικότητα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού φαίνεται να συνεχίζεται βάσει των όσων ισχυρίζονται ΜΜΕ από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα της γερμανικής «Rheinische Post» εμπλέκουν τον κεντρικό επιθετικό της Φορτούνα Ντίσελντορφ, Νταβίντ Κοβνάτσκι με την ομάδα του Πειραιά. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να δυναμώσει τη γραμμή κρούσης του και στην περασμένη μεταγραφική περίοδο, όμως όπως φαίνεται οι «ερυθρόλευκοι» δε θα έλεγαν «όχι» στην προσθήκη ενός ικανού επιθετικού ο οποίος θα μπορούσε να βοηθήσει στο σκοράρισμα.

Ο Νταβίντ Κοβνάτσκι είναι Πολωνός επιθετικός, 25 ετών, και αγωνίζεται με τα χρώματα της Φορτούνα Ντίσελντορφ. Ο νεαρός επιθετικός αγωνίζεται στην ομάδα του Ντίσελντορφ από το περασμένο καλοκαίρι, και φαίνεται πως για την απόκτησή του ενδιαφέρονται οι Μάιντζ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Κυρίως αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός και στη φετινή αγωνιστική περίοδο μετράει 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σκοράρει 7 φορές, ενώ έχει «μοιράσει» και 7 ασιστ.

Ο επιθετικός από την Πολωνία έχει αγωνιστεί 7 φορές με την εθνική ομάδα της χώρας του και έχει σκοράρει 1 φορά. Εκτός από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Λεχ Πόζναν και της Σαμπντόρια. Ο Κοβνάτσκι αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στην κορυφή της επίθεσης, παρόλα αυτά μπορεί να βοηθήσει και στα δυο άκρα της επίθεσης. Συνολικά στην καριέρα του μέχρι τώρα, έχει αγωνιστεί σε 262 παιχνίδια, κι έχει σκοράρει 62 γκολ, ενώ έχει καταγράψει και 32 ασίστ. Η χρηματιστηριακή αξία του ποδοσφαιριστή ανέρχεται στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ.