«Ο Ολυμπιακός και άλλοι τρεις ενδιαφέρονται για τον Στιούαρτ»
i

Στιούαρτ / © PrntScrn

«Ο Ολυμπιακός και άλλοι τρεις ενδιαφέρονται για τον Στιούαρτ»

Sportal newsroom 17:21 - 04.12.2022 / Ανανεώθηκε: 17:22 - 04.12.2022

Ανάμεσα στους διεκδικητές για την περίπτωση του Ρος Στιούαρτ, της Σάντερλαντ, φαίνεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Το μεταγραφικό «παζάρι» του Ιανουαρίου πλησιάζει ολοένα και πιο πολύ, με τις ομάδες να ξεκινούν σιγά-σιγά το ψάξιμο. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει να βρει λύσεις για να «σώσει» την φετινή κακή του χρονιά.

Μία από αυτές φαίνεται να βρίσκεται στο πρόσωπο του Ρος Στιούαρτ, ο οποίος αγωνίζεται για λογαριασμό της Σάντερλαντ. Σύμφωνα με βρετανικά Μέσα, ο σύλλογος του Πειραιά θέλει να κάνει δικό του τον νεαρό φορ, στο επερχόμενο μεταγραφικό «παράθυρο».

Ολυμπιακός: Μαγεύει, αλλά δεν πωλείται o Χουάνγκ!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:05 - 04.12.2022

Ολυμπιακός: Μαγεύει, αλλά δεν πωλείται o Χουάνγκ!

Ο Νοτιοκορεάτης μέσος ήταν κομβικός στην πρόκριση της εθνικής του ομάδας στους «16» του Μουντιάλ 2022, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού αλλά στον Πειραιά δεν δείχνουν διατεθειμένοι να μπουν σε οποιαδήποτε συζήτηση παραχώρησης του.

Ωστόσο, στο «παιχνίδι» της διεκδίκησης δεν φαίνεται να είναι μόνος του αφού, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, τρεις ακόμα ομάδες θέλουν να τον αποκτήσουν. Πιο αναλυτικά, μαζί με τον Ολυμπιακό ενδιαφέρονται οι Ρέιντζερς, Σέλτικ και Μίντλεσμπρο.

Ο νεαρός φορ πρόκειται πάντως για μία πολύ καλή λύση στη γραμμή αφού σε εφτά φετινά ματς έχει σκοράρει ισάριθμες φορές. Όμως ένας τραυματισμός στον μηρό, τον περασμένο Σεπτέμβριο, ήταν αρκετός για να τον αφήσει εκτός ενδεκάδας.

Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή πορεύεται με τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Σεντρίκ Μπακαμπού όσον αφορά το κέντρο της επίθεσης, με τον Ουί Τζο Χουάνγκ να ανήκει στη κατηγορία των «φευγάτων».